You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Rukometaši na pijesku zaludili kupače uz ušće Cetine

purger TomoKRP Dugi rat organizator je i zasluženi pobjednik prvog pokaznog turnira u rukometu na pijesku, Omiš 2008.! Zanimljivo premijerno natjecanje, koje na ušću Cetine treba postati tradicionalno, okupilo je prošle nedjelje na pržini autokampa Galeb Ribnjak šest vrlo jakih ekipa.

Dugi Rat i puce s Jaruna
Stotine kupača moglo je u svojoj neposrednoj blizini, na lijepo uređenom terenu, uživati u lucidnim potezima, izvrsnim proigravanjima, skokovima, cepelinima, piruetama i pogocima, svemu onome što ovaj mladi, ali uskoro i olimpijski, ljetni sport čini zanimljivim i primamljivim mnogima...U prekrasnom ambijentu duge plaže pod obroncima strme Babnjače znanje i vještinu baratanja malom crvenom gumenom loptom na vrućem salbunu predstavili su naši najbolji sastavi, četiri muške momčadi i čak dvije ekipe cura.

Vjerujem da smo uspjeli pokazati o kakvoj se zanimaciji ovdje radi, a brojna publika potvrdila je da je nadmetanje je bilo pun pogodak  nije krio zadovoljstvo Joško Ivanišević, agilni predsjednik kluba domaćina.

U završnoj i rezultatski krajnje dramatičnoj utakmici prijateljskog i promotivnog turnira, njegova  postava  slavila je tijesno, sa 2:0 nad aktualnim državnim prvacima, AKRP Detonom iz Zagreba.  Treća je bila solidna splitska(?!) družina White boys, a posljednja, pak, RK Kaštela. Kod djevojaka, prema očekivanju, trijumfirale su zgodne "puce" s Jaruna, iz AKRP Detona, koje su svladale jedine protivnice, ništa manje krasne debitantice iz ŽRKP Orkana.


klikni za veču sliku!

Novi poklonici sporta
Atraktivno cjelodnevno natjecanje na Sinaju pratilo je pravo mnoštvo novih poklonika. Priredbu su podržali HRS, Večernji list i uprava kampa i trikotaža Galeb, a za sve sudionika nakon završetka finalnih susreta priređen je spektakularni after party, ili večera, na terasi bistroa Casper u Dućama.


maneken pozira s večernjakom!

http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/dalmatia/3139640/index.do