You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Prvaci države dobili ime i prezime

upravni odbor KRP DRDana 5.11. 2007. održana je sjednica Osnivačke Skupštine Kluba rukometa na pijesku "Dugi Rat" - Dugi Rat, u prostorijama RK Hrvatski dragovoljac s početkom u 21 sat.
Sjednici su bili nazočni sljedeći članovi:
Joško Čizmić, Zlatko Grubiša, Ante Čizmić, Josip Brzović, Frane Pleić, Stipe Ćurlin, Joško Ivanišević, Miro Skender,Ivan Pleić, Stjepko Čulić, Darko Utrobičić, Marin Stipičić, Marko Galiot...


Za zapisničara je jednoglasno izabran Stipe Ćurlin, a za ovjerovitelje zapisnika izabrani su  Frane Pleić i Josip Brzović .
Predložen je i jednoglasno usvojen sljedeći
DNEVNI RED:
1.      Donošenje odluke o osnivanju
2.      Donošenje Statuta
3.      Izbor članova tijela upravljanja
4.      Donošenje odluke o davanju ovlaštenja za zastupanje
5.      Donošenje odluke o pokretanju postupka za upis u registar udruga

-Jednoglasno i javnim glasovanjem usvojena je odluka o osnivanju Kluba rukometa na pijesku "Dugi Rat"  sa sjedištem u Dugom Ratu, Vladimira Nazora 7.

-Nakon čitanja i kraće rasprave usvojen je Statut Kluba rukometa na pijesku "Dugi Rat"

-Za predsjednika jednoglasno je izabran Joško Ivanišević, za dopredsjednika jednoglasno je izabran Miro Skender, a za tajnika jednoglasno je izabran Ante Čizmić.

Za članove izvršnog odbora izabrani su: Joško Ivanišević, Miro Skender, Ivan Pleić, Marin Stipičić i Darko Utrobičić.


Upravni odbor u punom sastavu

U nadzorni odbor izabrani su: Frane Pleić, Stipe Ćurlin i Stjepko Čulić.

-Jednoglasno je donijeta odluka o davanju ovlaštenja za zastupanje Jošku Ivaniševiću,predsjedniku, Miru Skenderu, dopredsjedniku i Anti Čizmiću, tajniku.

-Osobe ovlaštene za potpisivanje plačanja su Joško Ivanišević, predsjednik, Miro Skender, dopredsjednik, Ante Čizmić, tajnik i Ivan Pleić član upravnog odbora.

-Jednoglasno se donosi odluka o pokretanju postupka za upis Kluba Rukometa na pijesku "Dugi Rat" u

Registar udruga pri nadležnom tijelu državne uprave.

I tako je pješćana družina 5.11.2007. pokrenula proces osnivanja Kluba rukometa na salbunu. Cijeli proces je nedavno i završio te možemo reći da su državni prvaci dobili IME I PREZIME.

Puni naziv Sportskog kluba je: Klub rukometa na pijesku "Dugi Rat" - Dugi Rat
Skraćeni naziv kluba glasi: KRP Dugi Rat
Sjedište Kluba je u Dugom Ratu, Vladimira Nazora 7

Klub još ima pečat okruglog oblika promjera 35mm s obodno ispisanim punim nazivom sportskog kluba: Klub rukometa na pijesku Dugi Rat - Dugi Rat, a u sredini pečata nalazi se stilizirani "T-rex" koji okružuje siluetu rukometaša.

Za čuvanje i upotrebu pečata odgovoran je predsjednik Kluba.

Slika slijedi uskoro..

Prezentacija novog kluba kao i nove uprave održala se u subotu 10.11.2007. na veseloj večeri u ''Cime''. A budući da smo taj dan ''cimnuli'' i uvijek neugodne rivale iz Sinja, pobjedivši ih uvjerljivo na Gripama, fešti nije bilo kraja..

Nadamo se da će ovaj NOVI klub podržati i sponzori, jer jedino na taj način možemo omogučiti brojnim vjernim gledateljima i rukometnim zaljubljenicima uživanje u ovom sportu na nekoj od dućkih ili omiškoj pješćanoj plaži.


Nadzorni odbor u okrnjenom sastavu, fali Ćupa koji se nije slika jer je antialkoholičar!