Kontese putuju u Hong Kong

Rukometašice na pijesku zagrebačke »Kontese Nere«, na poziv Rukometne asocijacije Hong Konga, 31. će listopada otputovati avionom preko Londona u Hong Kong, gdje će od 3. do 5. studenog nastupiti na pozivnom turniru pod nazivom »1. pozivni međunarodni ženski turnir u rukometu na pijesku« u sklopu tradicionalnog hongkonškog Festivala na plaži 2006.
Uz dvostruke (i sadašnje) europske prvakinje, koje nastupaju kao jedini klub na turniru, sudjelovat će i dvije reprezentativne selekcije Njemačke, te reprezentacije Kine, Kineskog Tajpeha (Tajvana) i domaćina, Hong Konga...

Još je to jedno priznanje najuspješnijem hrvatskom ženskom klubu rukometa na pijesku, čija dosadašnja tri nastupa na Masters turnirima EBT, s kojih su donijele jednu srebrnu i dvije zlatne medalje, očito je, nisu ostala nezapažena u europskom i svjetskom rukometu na pijesku.

Nakon prošlojesenskog nastupa u Sjedinjenim Američkim Državama, koji je uslijedio na poziv Američkog saveza rukometa na pijesku, ovo postaje već tradicija da se u jesen, po završetku službene sezone rukometa na pijesku u Europi, naš najtrofejniji ženski klub rukometa na pijesku, otputi na druge kontinente predstavljajući, kako svoju domovinu Hrvatsku, tako i europski rukomet na pijesku najviše kvalitete.

Poznat je i raspored utakmica na turniru (vremenska je razlika 6 sati i u zagradi je početak po našem vremenu). U prvom dijelu natjecanja ekipe će igrati po sustavu »svaki sa svakim«, a nakon toga, prema mjestima koje će zauzeti, odigrat će se utakmice za konačni poredak, kako slijedi:
03.11.2006.
10'00 (04'00) WBHC KONTESA NERA – REPREZENTACIJA KINE (prva utakmica turnira)
14'30 (08'30) WBHC KONTESA NERA – SELEKCIJA NJEMAČKE 1
04.11.2006.
10'45 (04'45) WBHC KONTESA NERA – REPREZENTACIJA HONG KONGA
16'00 (10'00) WBHC KONTESA NERA – SELEKCIJA NJEMAČKE 2
05.11.2006.
10'45 (04'45) WBHC KONTESA NERA – REPREZENTACIJA KINESKOG TAJPEHA (TAJVANA)
14'30 (08'30) utakmica za 5. mjesto
15'15 (09'15) utakmica za 3. mjesto
16'00 (10'00) utakmica za 1. mjesto

Na put će krenuti 10 igračica i to: Anita Kovačević, Martina Miletić i Jelena Pilipović (članice prve hrvatske ženske reprezentacije u rukometu na pijesku koja se na 3. Europskom prvenstvu u Turskoj, 2004. godine, okitila srebrnom medaljom), Marija Marković, Sanda Pandža, Andriana Čondrić, Ira Šutina, Josipa Grebenar, Sanja Sajko i Iva Šteler, a na turniru će ih voditi trenerica prve hrvatske ženske reprezentacije, Sanja Horvat. U vodstvu puta još su Žarko Jerneić, Lidija Marković i Matija Marković.

Na poziv Rukometne asocijacije Hong Konga, Žarko Jerneić (kao sudac koji je sudio na dva od tri do sada održana Masters EBT turnira - na pretposljednjem održanom u Španjolskoj, zajedno s Brunom Gojakom i finalnu utakmicu muškog dijela Mastersa) sudit će utakmice ovog prestižnog turnira.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog