Rukomet na pijesku: U Trogiru četvrti

Napokon smo dočekali "zagubljeno" izvješće o "Trogir Openu 2006", rukometnom turniru na pijesku. Mladi Veprić sredio je napokon dojmove (sredivši prethodno i zločeste "windowse" na uvijek ugrijanom PC-iju) pa se raspisao... Nakon turnira u Topuskom i Zagrebu tour rukometa na pijesku preselio su se u južnije krajeve. Treći turnir ovogodišnjeg ciklusa održavao se u Trogiru na igralištima u Medenoj. Dugoraćanima su se vratili Miro i Marin (propustili su turnir u Zagrebu). Uz slabiju igru nego obično, u prvom danu natjecanja smo se uspjeli plasirati u četvrtfinale. Drugi dan turnira je bio puno bolji za dugoraćane te smo na kraju osvojili četvrto mjesto ...

RUKOMET NA PIJESKU

U Trogiru četvrti

Dugirat.com

Piše: Veprić /rkhd.hr

Prvu utakmicu igrali smo protiv ekipe BJ iz Bjelovara. U prvi set se ušlo opušteno "lako ćemo", puno falivenih zicera i penala iskoristili su protivnici, te su minimalno osvojili prvi set. Drugi set bio je puno ozbiljniji što je na kraju rezultiralo visokom pobjedom. Oni prvi, mi drugi, pa penali!

Dugirat.comKao i prošle godine opet drama. Nakon 5 udaraca sa jedne i druge strane bilo je nerješeno 2:2. Na samom početku je pogodio Drago i to je to, redom su falivali Marin i Zele za 2 gola, te Miro i Veprić za jedan (obojica za pobjedu). U drugoj seriji Drago je na početku odma falia ali Bj nije iskoristio. Napokon su počeli padati golovi za 2, Marin i Zele zabijaju, ali i Bj ne popušta. Miro pogađa za jedan, Jole brani i pobjeda Dugog Rata nakon penala.

U drugoj utakmici smo igrali protiv ekipe Popescu. Nakon lošeg početka i gubitka 12:4 u prvom setu, uspjeli smo se vratiti te izboriti nerješeno. U skoku za zlatni gol Drago je viši od protivnika te nam daje priliku da dovršimo 1.set, ali nam to nije uspjelo. Miru je ispao balun što su protivnici iskoristili te poentirali za 1.set. Drugi set se otvorio kao i prvi, ali ovoga puta se nismo uspjeli vratiti. Zaslužena pobjeda ekipe Popescu.

U utakmici između Bj i Popescu kovala se naša sudbina za 2.dan, pobjeda Bj sa 2:1 značilo je da je turnir za Dugi Rat gotov. Ali ekipa Popescua je bila korektna te nakraju pobjedila i pomogla nam da se opet možda susretnemo 2.dan. Nakon prospavane noći u 10:30 h smo se sastali u Stele te krenili prema Trogiru. U četvrtfinalu nas je čekala ekipa Toma soft.

Marin

Utakmica protiv TomaSofta je bila i možda najbolja utakmica dugoraćana ove sezone

U utakmicu se ušlo koncentrirano, naglasak je bio na igru u obrani gdje su Zele i Žuti odrađivali vrhunski posao činivši protivnike nemoćnim. U napadu se razbahatio Miro koji je nemilosrdno punio mrežu protivnika, te Drago koji je letio i letio zrakom te zabijao, naravno uz danas odličnog Zelu i u napadu, te "dosta discipliniranim" Marinom dugoraćani su pobjedili sa uvjerljivih 2:0.

Nakon utakmica smo se išli okupati i odmoriti za polufinalni ogled sa ekipom Popescu (opet). Uz mali nesporazum utakmica je počela sat ranije.

Utakmica je bila neizvjesna i uzbudljiva od početka do kraja. Prvi set su zasluženo je pripao ekipi Dugog Rata. Drugi set bolje je otvorio Popescu, te napravio malu razliku u svoju korist. Tada se bude dugoraćani i sustižu na -2, ali tada opet suci uzimaju stvari
 u svoje ruke....4 napada izareda dosuđuju penale za Popescu, te ne dopuštaju dugoraćanima da izjednače, te su meč odveli do raspucavanja.

Popescu je priliku koja mu je pružena iskoristi te su pobjedili nakon boljeg izvođenja penala i plasirali se u finale.

Dugoraćani u Trogiru

Mnogobrojna publika je bila na našoj strani, ali nam ni to ovog puta nije pomoglo. Nakon kiše koja je padala dugoraćani su odigrali prijateljski ogled protiv ekipe Rašljara za 3. mjesto.

Rašljari su zasluženo pobijedili umorne dugoraćane te osvojili 3.mjesto na turniru. Mi smo četvrti.

Turnir je u neizvjesnoj finalnoj utakmici osvojila ekipa Golden balls
pobjedivši Popescu 2:0.

Drago Vojnović Slina

Moramo istaknuti i da je naš Drago Vojnović-Slina izabran u najbolju
petorku turnira. Bravo Drago!


FOTOGRAFIJE ... FOTO GALERIJA  

Marin

REZULTATI

Dugi rat - Bj 2:1 16:17 25:12 7:6
Popescu - Dugi Rat 2:0 21:20 18:12
Bj - Popescu 1:2 14:24 14:10 0 : 6

Tablica
1. Popescu 2 2 1 0 4 4:1
2. Dugi Rat 2 1 1 1 2 2:3
3. Bj          2 0 0 2 2 2:4

Četvrtfinale
Glista Golden balls 0:2 13:18 11:16
Popescu Adriachem 2:0 27:17 20:19
Dugi Rat Let Cepelin Toma-soft 2:0 29:18 27:15
KRNP Rašljar Mašo 2:0 28:23 24:16

Polufinale
Popescu - Dugi Rat 2:1 19:20 22:20 7:2
KRNP Rašljar - Golden balls 1:2 20:21 22:13 4:6

3.-4. mjesto
KRNP Rašljar - Dugi Rat 2:0 24:18 28:19

Finale
Golden balls - Popescu 2:0 19:18 19:14

Detalj iz Trogira

Navijači

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog