ZG open 2006: Zapeli u četvrtfinalu!

Nakon odličnog 2.mjesta u Topuskom, dugoraćani su na ZG openu osvojili 6.mjesto. U Zagreb smo krenuli bez Marina i Skendera, ali nam je u pomoć došao odlični Zvone Ðikić! Još je i Ljigo s nama krenija, te povratnik sa SP Žuti koji je ravno iz Njemačke došao na Jarun. Prvu utakmicu smo igrali protiv ekipe Kaj boo boo. Prvi set smo osvojili bez ikakvih promblema, ali u drugom nakon početnog vodstva dolazi do opuštanja, te ga gubimo s golom razlike...

Na penalima su bili s(p)retniji Kajbuovci te su ostvarili pobjedu. Nakon utakmice smo malo bili uzdrmani ,ali smo se uspjeli smiriti. U drugu utakmicu protiv Caffe bar Luna se  ušlo dosta ozbiljnije što je uvjetovalo sigurno pobjedu bez ikakivih uzbuđenja. U odlučujućoj trećoj utakmici smo pobjedili ekipe Bjelovara sa 2:0, s malo poteškoća u drugom setu te se plasirali u četvrtfinale gdje nas je čekala ekipa Rašljara.


Nakon utakmice smo se okupali te otišli na većeru, a kasnije smo otišli odmorit. Navećer nan je "vodić" Ćupa pokaza sve "prave" birtije po grau (di je pivo 10kn ili jeftinije).Poslije neprospavane noći krenuli smo na doručak nakon kojeg smo se uputili put Jaruna.

Četvrtfinalnu smo utakmicu otvorili odlično te poveli sa 10:2 u prvom setu, no tada na scenu stupaju opetz oni suci koje dobro pamtimo te vračaju Rašljare u igru koji zlatnim golom osvajaju prvi set. U drugom setu doša je do izražaja naš mentalitet, di naši nisu ni igrali nego su se zajebavali i puštali protivnike da lakoćom osvoje drugi set, šta nićim ne umanjuje zasluženu pobjedu Rašljara.

Na kraju opet ispada da se samo mi bunimo te da smo najgori, no očito se vidi da se nema nimalo srama prema jedinim stalnim sudionicima iz Dalmacije, te da uvijek suci moraju određivati ko će pobjediti!

Pitanje je kad će tome doći kraj???
... možda u Trogiru...

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog