You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Započele pripreme za predstojeću sezonu

RK HDU ponedjeljak 02.08. rukometaši Hrvatskog dragovoljca započeli su sa pripremama za predstojeću sezonu. Pod vodstvom trenera Grubiše na pripremama se pojavio uglavnom mlađi kadar, bez nekolicine standardnih prvotimaca...Marin

Šta se ostalih aktivnosti u klubu tiče, lijepo je znati da se kadeti, mlađi kadeti i dječaci već na veliko pripremaju. Oni pod vodstvom trenera Glavice nisu uzeli ni dana odmora, već cijelo ljeto treniraju...

U ponedjeljak 02.08. rukometaši Hrvatskog dragovoljca započeli su sa pripremama za predstoječu sezonu.
Pod vodstvom trenera Grubiše na pripremama se pojavio uglavnom mlađi kadar, bez nekolicine standardnih prvotimaca.

Od prvotimaca prisutni su bili Čulić, Glavica i Pleić, a tu su još i Čurlin, Lazarušić, Vojnović, Pavić, Jakovljević, te povratnici Drvenđija, Marin Šaban i  Jere Ivanišević.rk hd

Šta se tiće ostalih, Joško Ivanišević će se priključiti kad završi sezona malog baluna, Skender i Dudaš kad im posao dozvoli, a Budimir kad završi sa godišnjim odmorom.

Upitno je jedino hoće li se ekipi priključiti Marin Stipičić i Marko Galiot za koje se još uvijek nezna da li će sezonu odigrati za Split ili za Hrvatski dragovoljac.

Najdelikatnija situacija je u slučaju Miroslava Pivca koji je bez ikakvog opravdanja izostao sa priprema, pa ukoliko se uskoro ne pojavi trener Grubiša će biti prisiljen izostaviti ga iz ekipe.

Šta se ostalih aktivnosti u klubu tiće lijepo je znati da se kadeti, mlađi kadeti i dječaci već na veliko pripremaju. Oni pod vodstvom trenera Glavice nisu uzeli ni dana odmora, već cijelo ljeto treniraju.

Škola rukometa (Dugi Rat) pod vodstvom bračnog i trenerskog para Čulić starta za desetak dana (od početka rujna), a ista je situacija i sa omišanima i stobrečanima pod vodstvom Boška Nazora.

rk hdPredsjednik kluba Joško Čizmić i tajnik Darko Utrobičić Ćara vode iscrpljujuče pregovore sa Splitom u vezi s prethodno navedenim dvojcem, privode kraju monografiju kluba i već polako planiraju i organiziraju (zajedno sa trenerima) turnire svih uzrasta u povodu 50 godina postojanja muškog rukometnog kluba u Dugom Ratu.