You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zadnje gostovanje kadeta u 1.HKRL..!

Labin, 26.3.2006.
8.krug, 1.HKRL
RK POREČ - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 21:18 (11:9)
RK MLADI RUDAR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 25:18 (10:8)

Lijep izlet u Labin, odnosno Rabac, turističko mjestašce u kojem se prenoćilo u jednom od 14 luksuznih hotela, nije upotpunio rezultat kadeta  u obje utakmice koje su izgubili iako sama igra i nije bila tako loša...RK "Poreč" - RK "Hrvatski dragovoljac" 21:18 (11:9)

RK "Poreč"
Krajinović; Rađaković (3); Galijot (6); Šehić (8); Barna (1); Jusufović (1); Ðidara (2); Savić; Prelac;
TRENER: Miroslav Mataija

RK "Hrvatski dragovoljac"
Jerčić; L.Perić (4); Siničić; Marčić (3); Tokić; Ercegović (7); M.Perić (1); Nazor; Rakuljić (2); Ðurić (1);
TRENER: Krešo Glavica


RK "Mladi rudar" - RK "Hrvatski dragovoljac" 25:18 (10:8)

RK "Mladi rudar"
Karlovčec; Glavičić (6); Stubičar (2); Franković (1); Mušković (3); Isanović (6); Mlađen (2); Verbanac (1); Horvatek (2); Jajčević (2);
Trener: Zdenko Batinić

RK "Hrvatski dragovoljac"
Jerčić; L.Perić (2); Siničić (2); Marčić (2); Tokić; Ercegović (4); M.Perić (5); Nazor (1); Rakuljić (1); Ðurić (1);
Trener: Krešo Glavica

U opuštenoj atmosferi krenulo se bez vremenskog i rezultatskog presinga na dvodnevni izlet u Labin-Rabac. Raspoloženje u autobusu bilo je i iznad uobičajenoga pogotovo na prednjim sjedištima rezerviranim za vodstva ekipa..istinski lijep izlet u turističko mjestašce Rabac te smještaj u odličnom hotelu samo je potpomoglo iovako dobrom raspoloženju..bilo je vremena za sve, od posjeta samoj dvorani u Labinu gdje se igrala završnica prvenstva Hrvatske za mlađe juniorke, preko dobre i obilne večere, večernje šetnjice i piće u kafiću do nastavka cjelovečernjeg programa u hotelu..Nakon prospavane noći nastavilo se sa ležernim dijelom, kavicom uz novine i rukometne ćakule u kafiću uz more te šetnjicom uz lungo mare prije ručka. Stvarno opuštajuća i mirna atmosfera pred popodnevne utakmice..E, kad bi se sve igrale u takvom okruženju, odnosno ambijentu kakvog si mogu priuštiti samo prvoligaške bogatije ekipe..

Popodne je bilo mnogo burnije..utakmica protiv Poreča bila je iznad očekivanoga..naime, Poreč je bio u ulozi favorita ali taj epitet nije opravdao iako su cijelu utakmicu bili u vodstvu. Malobrojni dugoračani su se lavovski borili te pružali vrlo dobar otpor u obrani te neumoljivo kažnjavali propuste u obrani Poreča, pogotovo Ercegović te živahni "mlađi" Perić koji osim što je zabijao, također je i razigravao kako vanjske igrače tako i "crtu" gdje se istakao Rakuljić. No, izostali su golovi "najmlađeg" Tokića sa lijevog vanjskog koji je cijeli turnir bio indisponiran ćemu je kumovao udarac u glavu na bazenu u hotelu prije utakmice, te su dugoraćani za malo izgubili utakmicu.

Druga utakmica, odnosno posljednja po rasporedu, bila je vrlo teška za dugoračane s obzirom na mali broj igrača te već postojeći umor. Iako je protivnik bio puno lošiji od prethodnoga, igra je pala, pogotovo u drugom dijelu. Prvi dio ponudio je kakvu takvu rezultatsku neizvjesnost no iako su dugoraćani u drugom dijelu htjeli, umor je učinio svoje te "rudari" lako odnose bodove. Malo je posustao "mlađi" Perić ali se razbudio "stariji" Perić te uz Ercegovića nosio igru dugoračana kod kojih se u listu strijelaca upisao i Nazor te je jedino Tokić ostao prazne rubrike pogodaka u zapisniku.