You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Trening u Kaštelima

Prijateljska utakmica
RK ADRIACHEM - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 30:30

U petak 17.02.2006. odigrana je prijateljska utakmica između ekipa Hrvatskog dragovoljca i Adriachema iz Kaštela. Kao i mnogo puta do sada gostoljubivi Kaštelani su ugostili Dugoraćane, koji vrlo rado prihvaćaju njihove pozive budući da nemaju mogućnost trenirati u dvorani...Nakon odrađenih priprema ova utakmica je odlično došla i jednima i drugima kako bi se uigrali budući da drugi dio prvenstva starta za dva tjedna.

Obje ekipe su odlučile isprobati mnogo igrača i kombinacija pa se nastupilo u punim sastavima. Na utakmici su bila i dvojica povratnika u sastave. Za Kaštelane se vratio Matko Bujas nakon odigrane polusezone u prvoligašu Solinu, dok se za ekipu Dragovoljca nakon dugog izbivanja sa rukometnih terena zbog rada u inozemstvu vratio Miro Skender ½Rus½ iz Švicarske. Oba igrača biti će značajna pojačanja za drugi dio sezone.

Utakmica je započela u prijateljskom duhu bez onog standarnog naboja koji inače postoji između ove dvije ekipe. Igralo se ravnopravno sve do 20 minute kada počinju razne zamjene i rotacije koje bolje koristi ekipa Adriachema, te prelazi u vodstvo koje uspijeva zadržati do poluvremena. U drugo poluvrijeme dugoraćani ulaze sa nekoliko promašenih kontri i sedmeraca što omogućava Kaštelanima da pobjegu na +8(26:18). No budući da nitko ne voli gubiti, pa makar se radilo i o prijeteljskom dvoboju, dugoraćani su stisnuli u obrani dok su u napadu proradili Vojnović i povratnik Skender. Prednost domaćina se polako topila da bi na kraju zavr?ilo miroljubivo 30:30.

RK Hrv. Dragovoljac
Jerčić, Marasović, Ćulić, Vojnović 9, Jakovljević, Ivanišević 1, I. Pleić 1, Lazarušić, Stipičić 7, Budimir, Perić 1, Skender 6, Ćoko 2, Ercegović 2, Ðurić, Marčić 1.
SEDMERCI: 1/5

RK Adriachem
Ljubić, M. Bujas 4, D. Bujas 2, Veljača 11, Jure?kin 3, Musulin 5, Grbeša 3, Barić 2, Predovan, Penović, Milić, Trivić, Parat, Bakotin
SEDMERCI: 2/3