You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Treći uzastopni poraz

Split,20.03.2004. mala dvorana SC Gripe, 2.HRL-jug
RK HRV.DRAGOVOLJAC - RK TROGIR 24:29 (12:13)

Detalj s utakmice Hrvatski Dragovoljac - TrogirNa splitskim Gripama ništa novo, Dragovoljac je ubilježio već treći uzastopni poraz. Ekipa Trogira bila je bolji takmac i zasluženo je osvojila vrijedne bodove. Evidentno je došlo do krize i igre i rezultata kod dugoratskih rukometaša. Obrana je opet bila "porozna", napad spor i neučinkovit izuzev kapetana Skendera koji je jedini svojim golovima u drugom dijelu utakmice držao kakav-takav priključak za vrlo dobrim Trogiranima.Split, Dvorana Gripe, 20.03.2004. 2:HRL-jug
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK TROGIR 24:29 (12:13)

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Ivanišević, Dudaš, Jakovljević, Lazarušić, Jerčić (1), Vojnović (1), Skender(12), Glavica (4), Pleić (1), Pivac (3), Čulić (2)
Trener : Zlatko Grubiša
Sl. predstavnik : Jozo Škorić

RK TROGIR
Klarić, Vukman (5), Bukurov, Princivali (2), Dragaš (3), Frana (4), Ðikić (3), Kapa (5), Farčić, Buličić, Guina (2), Mitar (5), Pelja, Šore
Trener : Milivoj Rogulj
Sl.predstavnik :Vinko Čarija

Suci : Čubrić i Dujić (oba Zadar)

Detalj s utakmice Hrvatski Dragovoljac - TrogirNa splitskim Gripama ništa novo, Dragovoljac je ubilježio već treći uzastopni poraz. Ekipa Trogira bila je bolji takmac i zasluženo je osvojila vrijedne bodove. Evidentno je došlo do krize i igre i rezultata kod dugoratskih rukometaša. Obrana je opet bila " porozna ", napad spor i neučinkovit izuzev kapetana Skendera koji je jedini svojim golovima u drugom dijelu utakmice držao kakav-takav priključak za vrlo dobrim Trogiranima.

Miro Pivac zaustavljen u prodoruVjerovali smo (s tribina) da će dragovoljci u završnici smoći snage nadoknaditi tri-četiri pogotka prednosti koju su Trogirani napravili početkom II poluvremena i održavali do samog kraja, no osim spomenutog Skendera u napadu i golmana Ivaniševića , malo je danas bilo raspoloženih dugoraćana za rezultatski preokret.

Malobrojna ali glasna ekipa s tribinaDojma smo (opet, s tribina) da će naši rukometaši morati opet dobro zapeti i na krilima dobre obrane (one iz prvog dijela prvenstva) graditi eventualni uspijeh i opet osvajati bodove. Slabokrvnom igrom u obrani ne preostaje nam se nadati ničemu, osim možda novim porazima.


  Gospar je čitajući ovaj članak 25.03.04. zapisao:


Isto vas čeka i u Dubrovniku, poraz, a i batine!

  Pele je čitajući ovaj članak 22.03.04. zapisao:


A kako se i mislilo proći sa ukupno sedam igrača u polju? I,Maki, molim te makni ova dva stara prča pod bradom(Fredy i Momo) jer kvare cijeli site!