You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Stipičić u Hrvatskom Dragovoljcu, Galiot u Splitu

Galiot u akcijiNakon dugih i iscrpljujučih pregovora između RK Hrvatskog dragovoljca i RK Split konačno je postignut dogovor, te će od sljedeće sezone Marko Galiot biti godinu dana na posudbi u  RK Split nakon čega će ponovo biti član RK HD.

Marin na zagrijavanjuŠta se tiće Marina Stipičića, oko njega se klubovi nisu mogli dogovoriti (splićanima je bio preskup, a dugoraćani ga nisu željeli pustiti gratis), pa će Marin sljedeće sezone igrati 2.HRL-jug i biti veliko pojačanje za pomlađenu ekipu dugoraćana...Nakon dugih i iscrpljujučih pregovora između RK Hrvatskog dragovoljca i RK Split konačno je postignut dogovor, te će od sljedeće sezone Marko Galiot biti godinu dana na posudbi u  RK Split nakon čega će ponovo biti član RK HD.

Šta se tiće Marina Stipičića, oko njega se klubovi nisu mogli dogovoriti (splićanima je bio preskup, a dugoraćani ga nisu željeli pustiti gratis), pa će Marin sljedeće sezone igrati 2.HRL-jug i biti veliko pojačanje za pomlađenu ekipu dugoraćana.

Na kraju moramo napomenuti da je RK Split podmirio svoje dugovanje za navedeni dvojac (prošlu sezonu su drugi dio igrali u dresu splićana), pa će tako dugorački rukometaši sljedeću sezonu igrati u novim dresovima što će biti pravo osvježenje jer u istim dresovima nastupaju već nekoliko sezona.

Na kraju bi Zeli zaželjeli puno sreće u prvoj ligi, a Marinu da šta bolje odigra ovu sezonu, pa za koju godinu KAD BUDEMO IMALI SVOJU DVORANU!?!?!?!? povratak u prvu ligu sa svojim klubom.