You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Startala Županijska rukometna liga

Imotski, 09.09.2007.
Županijska rukometna liga kadeta
RK IMOTSKI SOKOLOVI - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 16:24
U 1. kolu Županijske lige za mlađe dobne skupine, mlađi kadeti Rukometnog kluba „Hrvatski Dragovoljac“ odigrali su u Imotskom sa RK „Imotski sokolovi“ prvu povijesnu mušku rukometnu utakmicu u Imotskom, a tako je utakmica i najavljena na plakatima u gradu. Nadamo se da je ovo početak jedne nove ere u kojem će i Imotska krajina imati jedan respektabilan rukometni klub. Domaćinima želimo sve najbolje u daljnjem radu njihovog kluba, a kako je bilo na samoj utakmici pročitajte u nastavku članka...RK „Imotski sokolovi“
Marko Perkušić, Josip Perić, Višeslav Puljić, Neno Ćoso (5), Marko Pandžić (3), Ivan Puljić, Živko Milardović, Mirko Krčmar (1), Ivan Carević (3), Ivan Žužul, Ivan Rojnica, Ivan Vujević, Petar Jakić (3), Branimir Banović (1).

RK „Hrvatski dragovoljac“
Ante Bušić, Vedran Jerčić, Antonio Tomić, Mislav Plazibat (4), Luka Perić (6), Jure Klarić (7), Toni Tokić (2), Jure Rakuljić (5), Vjeko Vuković.

Preneseno sa bloga '92. godišta

ZAPOČELI POVIJEST

U današnjoj utakmici protiv Imotskog, dakle njihovoj prvoj službenoj utakmici u povijesti kadeta, lako smo ih pobijedili sa ni velikih ni malih 8 razlike jer protivnik se držao, ali se ipak vidjela razlika izmedu protivnika i vidilo se da ta mlada imotska ekipa nema iskustva i mi smo lako stigli do pobjede bez velikih problema,unatoč velikoj podrški domacih navijača takozvanih "Crvenih kmera".

Na golu je boi izvrsni Ante Bušić koji je obranio par čistih zicera ili malo više njih, a u napadu su se isticali Klarić sa 7 pogodaka, Rakuljić i Perić sa 5, Plazibat sa 4 gola i Tokić sa 3 gola (ispravite me ako sam sta krivo reka).

Na kraju je rezultat bio u nasu korist 24-16. Sa još više rada i truda trebali bismo ovakve utakmice dobivati sa 10-20 razlike, da se i drugi klubovi uznemire kada čuju ime rukometnog kluba Hrvatski dragovoljac. Ali nema veze, za neke su pripreme tek počele, ali neki rade cijelo lito punom parom. Nažalost, nismo svi isti.