You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

SPONZORI, JAVITE SE!

Kad se ženske ruke slože, sve se može!Kako je i naš klub u jako teškoj financiskoj situaciji, pogotovo šta će "salbunjeri" Dugog Rata morati na masters potrebno je prikupiti znatna materijalna sredstva. Gdje ima mladih ljudi ima i dobrih, ali i čudnih ideja, pa se tako novac prikuplja na raznorazne načine. Iako smo razmišljali o ovom potezu, mlade španjolske su nas preduhitrile. Kako su to one izvele pročitajte u nastavku članka...
...Rukometašice španjolske Elde odlučile su se slikati gole kako bi upozorile na tešku financijsku situaciju u klubu. Za sezonu u prvenstvu i Europi potrebno im je 300.000 eura kojih nemaju...

Jedan od najpoznatijih ženskih rukometnih klubova u Španjolskoj u teškoj je financijskoj krizi. Trenutačno drugoplasiranoj ekipi španjolskog prvenstva hitno je potrebno 300.000 eura da bi izgurala sezonu do kraja. Pogotovo onu u europskim kupovima.

Stoga su se rukometašice Elde Prestigia odlučile na drastičan potez. Pristale su se fotografirati gole u svlačionici za magazin Interviú kako bi privukle pažnju sponzora, ali i upozorile ljude koji su dosad pomagali klub da je situacija alarmantna.

"Ovim slikanjem i razgovorom za novine dobile smo priliku informirati ljude da imamo ozbiljnih financijskih problema", rekla je jedna od rukometašica dodavši da su isto tako htjele da ih se netko konačno sjeti. I pruži im toliko potrebnu pomoći.