You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

SLAVLJE U KUPU, PORAZ U LIGI

Iza nas je tjedan u kojem smo odigrali dvije utakmice, a završio je polovičnim uspjehom. U srijedu smo išli u goste Vodicama, a u subotu Buzetu.

 

 Protiv Vodičana smo igrali prvi ovosezonski kup dvoboj. Pošto igraju u drugoj ligi, našim protivnicima pripalo je domaćinstvo, a nama uloga favorita.
Uloga favorita osjetila se već od prve minute. Opipljivu prednost Dragovoljci su stvorili na krilima raspoloženog desnog krila, Marka Perića (6 golova). Domaćini nisu zaprijetili značajnije od dolaska na 3 pogotka zaostatka, a momčad iz Dugog Rata okončala je poluvrijeme s vodstvom 12:18. U drugom dijelu, nastavljena je dominacija gostiju. Dobra igra u obrani i napadu omogućila je jednostavno privođenje utakmice kraju i prolazak u sljedeću fazu natjecanja.
Na gostovanju u Buzetu, igrači Hrvatskog dragovoljca još nisu pronašli recept za ligašku pobjedu.
Unatoč sporom i tehnički lošem uvodu u dvoboj, gosti su držali prednost do 10. minute. Idućih desetak minuta rezultat je i dalje bio relativno izjednačen, ali raspoloženi domaći sastav krajem poluvremena potpuno je preuzeo kontrolu i otišao na predah sa 7 golova prednosti.
U nastavku, Buzet i dalje lako dolazi do pogodaka, a Dragovoljac se muči. Lani je sastav iz Dugog Rata u Buzetu nakon -7 uspio doći do preokreta, no ne i ove godine. Domaćini su slavili rezultatom 32:24.