Ispustili pobjedu

RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Metković II"  31:31  (11:16)

RK HDU prijateljskom ozračju očekivala se utakmica između ovih ekipa i u takvom tonu je, sudeći po rezultatu, i protekla. Dugoraćani su nastupili samo sa 10-oricom igrača od kojih su čak 6-orica po dobnom uzrastu kadeti ili mlađi kadeti. Metkovčani su u svom prepoznatljivom stilu od početka pokušali nametnuti visoki ritam utakmici, u čemu su i uspijevali u prvom poluvremenu. U drugom su stariji i iskusniji igrači dragovoljca preuzeli odgovornost i odigrali angažiranije, što se osjetilo u igri i u rezultatu. U konačnici dugoraćani mogu čak i žaliti za izgubljenim bodom, odnosno metkovčani mu se veseliti, jer su dugoraćani pred sam kraj utakmice kod poravnatog rezultata imali dvije šanse i za samu pobjedu, šanse koje nažalost nisu realizirali mlađi igrači dragovoljca.

Split, 15.5.2004. Gripe
21. Kolo II HRL-jug

RK "Hrvatski dragovoljac" - RK "Metković II"  31:31  (11:16)


RK "Hrvatski dragovoljac" :

Ivanišević; Dudaš; Lazarušić; Tokić (4); Vrkić (2); Vojnović (1); Glavica (6); Skender (10); Pleić (6); Čulić (2);

TRENER: Z. Grubiša


RK "Metković II" :

Crnčrvić; Jelinić; Kolovrat; Kadijević; Družijanić; Malenica; Zovko (10); Kaleb (5); Ivanković (3); Barišić (1); Grbavac (3); Ilić (1); Arapović (5);

TRENER: M. Veraja


U prijateljskom ozračju očekivala se utakmica između ovih ekipa i u takvom tonu je i protekla, što i sam rezultat govori. No, ipak u početku nije izgledalo da će krajnji rezultat tako izgledati, s obzirom da su dugoraćani nastupili samo sa 10-oricom od kojih su čak 6-orica po dobnom uzrastu kadeti ili mlađi kadeti, dakle, u prenesenom značenju, moglo bi se kazati da su dugoraćani igrali sa "dječjim vrtićem".

Otvaranje nije bilo najbolje, metkovčani su u svom prepoznatljivom stilu pokušali nametnuti visoki ritam utakmici, u čemu su i uspijevali, ali samo u prvom poluvremenu.

Drugi dio ponudio je i drugo lice dugoraćana kada su odgovornost preuzeli, kako i dolikuje, stariji i iskusniji igrači dragovoljca predvođeni kapetanom Skenderom, povratnikom u ekipu Čulićem, standardnim Glavicom i raspoloženim Ivaniševićem među vratnicama.

No to ipak nije bilo sve, dugoraćani mogu čak i žaliti za izgubljenim bodom odnosno metkovčani mu se veseliti jer su dugoraćani pred sam kraj utakmice kod poravnatog rezultata imali dvije šanse i za samu pobjedu koje nažalost nisu realizirali mlađi igrači dragovoljca.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog