Startali seniori

započele pripremeU ponedjeljak 26.07.2010. seniori Hrvatskog dragovoljca započeli su sa pripremama za slijedeću sezonu. Na prvi trening odazvalo se 25 igrača (a još svi nisu bili prisutni). Novi-stari trener Ante Plazibat pripremati će ekipu uz pomoć bivšeg trenera, a sada pomoćnika Mije Klarića za izazove koje po prvi put u Dugi Rat donosi 1.HRL. U narednoj sezoni pokušati će izboriti ostanak u prvoj ligi, a za tu „misiju“ na raspolaganju će imati cijeli igrački kadar koji je prošle sezone bio najbolji u 2.HRL-jug, te nekoliko mlađih nadarenih igrača koji su se priključili seniorima.
Nadamo se i ponekom pojačanju, posebno na deficitarnim pozicijama golmana (ozljeda na radu Jole Ivaniševića na neko vrijeme udaljit će ga od stativa), te pivota. Uprava se potrudila i u naše redove dovela dojučerašnjeg golmana Solina, Mateškovića. Nadam se da se tu neće stati, te da će se do kraja prijelaznog roka dovesti još koje pojačanje...


Na kraju bi napomenuo da su svi igrači ponikli u Hrvatskom dragovoljcu, pa čak i Matešković je jedno vrijeme bio član mlađih kategorija HD-a, šta nam sugerira da je klub na pravom putu.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog