2.HRL-jug: Punom PAROM naprijed Vol.2

SOLIN, SD Bilankuša, 11.04.2010. Gledatelja 250
2.HRL-jug, 18.kolo
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK KAMIČAK SINJ 29:25(13:9)
Nakon uspješno odrađenog posla u Dubrovniku misli su na bile u odlučujućoj utakmici za plasman u 1. Ligu. Imali smo dosta vrimena za pripremiti se za susret sa Kamičkom iz Sinja jer se za Uskrs nije igralo,lipih 15 dana.Kiša i bura su nam se ovog puta smilovali te su nam osigurali dobre uvjete treniranja.
Šta reć o samoj utakmici...

HRV DRAG KAMICAK from Tvdr Dugi Rat on Vimeo.

Počeli smo u malom grču sa puno nervoze, bili smo svjesni velikog uloga pobjede, a isto tako smo znali da jedino sami sebe možemo zaustaviti. Obrana od prve minute na nivou, čvrsta, neprobojna na čelu sa danas odličnim Joškom Ivaniševićem! Napad je malo štekao, te su se sinjani držali u egalu do 20 min. tada se polako opuštamo, počinjemo igrat u višoj brzini, te sigurno stvaramo povoljnih plus 4 na poluvremenu 13-9.

Na početku drugog poluvremena black-out od 2 minute što gosti koriste i serijom 3-0 dolaze na minus 1. Od tog trenutaka na terenu skoro da postoji samo jedna momčad, momčad iz Dugog Rata. Jakom i čvrstom obranom te smirenim i sigurnim napadom polako stvaramo prednost do najvećih 6 razlike(21-15,22-16) desetak min prije kraja susreta, koja je mogla bit i veća da nas malo srića nije napustila, te se jedno 10ak obranjenih baluna vratilo sinjanima točno u ruke, te nismo mogli napravit još veću razliku. Uporni i u ovoj utakmici,borbeni gosti su presinogom uspjeli smanjiti na konačnih 29:25.

RK HD - Kamičak

Ovu utakmicu je Dragovoljac pobijedio kao ekipa što je ujedno i najveća zasluga gotovo osiguranog 1. mjesta, te najvećeg uspjeha u povijesti kluba!
Na kraju se zahvaljujemo i publici, dugoračkim navijačima kojima ni ovog puta nije bilo teško zaletit se do Solina bodrit svoje rukometaše.

RK HD - Kamičak

Jedina loša vijest je ozljeda Stjepka (koljeno)… no nadamo se da će bit spreman za 15 dana kad igramo protiv biograda...sljedeće kolo smo slobodni jer je druga ekipa Metkovića istupila iz lige.
Zdravi i veseli bili do sljedećeg izvještaja...................

RK Hrvatski dragovoljac
Plazibat 4,Jere Ivanišević, Klarić, Skender 3, Galiot 11(4), Luka Perić,Ivan Pleić,Stipičić 7, Pivac 1,Frane Pleić 3,Marko Perić,Čulić,Joško Ivanšević, Čizmić.
Trener: Mijo Klarić
Sl.predstavnik: Joško Čizmić
Sedmerci: 4(4)
Isključenja: 10 minuta

RK Kamičak
Križanac, Vučić, Pavić, Gašpar 1, Grubišić Čabo 10(4), Boškin 1, T.Vučković 1, Runje 2, Pletikosić 5, A.Stupalo, P.Stupalo, Miloš 3, N.Vučković 2, Cvitković.
Trener: Ivo Vukasović Para
Sl.predstavnik: Zdenko Boškin
Sedmerci: 10/5
Isključenja: 6 minuta

Suci: Čubrić i Dujić (oba Zadar)
Delegat: Dragan Zaro (Split)

RK HD - Kamičak

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog