Nastavak pobjedničkog niza!

Trogir,SD Vinko Kandija,17.10.2009.
Gledatelja 100
MRK TROGIR – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 15:22(7:11)
Evo utakmice u kojoj se koliko toliko odigrala obrana šta odmah je vidljivo iz samog rezultata. Za razliku od kup utakmice prije tri dana u kojoj obrana nije postojala, napokon se stalo malo u obrani (koliko je bilo dovoljno), te se nadigrala mlada momčad Trogira koja je pokušavala cijelu utakmicu pružiti otpor, ali razlika u kvaliteti bila je očita. Dojma smo da sve utakmice igrači Hrvatskog dragovoljca igraju onoliko koliko im je dovoljno za pobjedu tako da pravu snagu i domet momčadi još ne znamo. Možda će sljedeće utakmice u županijskom kupu protiv momčadi iz višeg ranga dati odgovor na to...

Tekst: Ante Dujić Buco
Fotografije: Sandra Pivac


Golovi su se teško postizali... 

Dovoljan dokaz tome da se nakon samo 15 minuta mogao odmoriti do tada najbolji igrač na terenu M.Galiot radi navodne ozljede koljena (u caffe baru Favorit nismo baš primijetili da ga ozljeda strašno muči pošto se bacao do plafona). Sama utakmica išla je u jednom smjeru i to pobjedi RK Hrvatski Dragovoljac u kojoj su priliku dobili skoro svi igrači sa klupe. Možda bi trebalo više koristiti te momke jer u ovakvim utakmicama sa svojim vršnjacima je idealna prilika da stasaju i da stiču potrebno iskustvo za nastavak natjecanja i da su uvijek spremni uskočiti u vatru (pogotovo radi učestalih ozljeda "starijih" igrača zbog zimskih uvjeta treniranja).


...ali su se ipak postizali...

Posebno bi istaknuo odličnu partiju A. Čizmića Sipe koji već drugu utakmicu za redom brani izvanredno (vjerojatno radi terapija petkom), te mladih M.Plazibata i A.Bušića. Još da pojedini igrači prije svega mislim na M.Stipičića i M.Perića zabiju ono šta moraju sve skupa bi izgledalo još puuuno bolje ali mladi su ima vremena za popravak. Sve u svemu dobra predstava i nadamo se da će Mijo za sljedeću utakmicu protiv Dubrovnika imati opet slatke brige koga uvrstiti u sastav nakon povratka ozlijeđenih igrača.


...više je bilo grube igre, pa se često ostajalo ležat...

Trogir
Ivan Dobričić 1, Marko Šuljak, Mario Projić, Mario Milat 7, Damir Pelja 2, Ivan Sesar 2, Zoran Prgin 1, Tonko Vuletić, Ivo Lučin, Tomislav Papić, Marijan Duvnjak, Tomislav Princivali 2, Vorko Kudelik.
Isključenja: 8 min.
Sedmerci: 6 (3)
Ttrener: Ivan Mitar
Pom. trener: Ivo Grga


...pogotovo Keđa...

Hrv. dragovoljac
Nino Ćoko 1, Mislav Plazibat 4, Marin Mekinić,Marko Perić 5, Jere Ivanišević,Jure Klarić 3, Miro Skender 1,Marko Galiot 4,Luka Hrvoslav Perić, Ivan Pleić 1, Ante Bušić, Marin Stipičić 3, Miroslav Pivac,Ante Čizmić.
Isključenja: 6 min.
Sedmerci: 5 (4)
Službeni predstavnik: Joško Čizmić
Trener: Mijo Klarić

Suci:Ivica Dominiković i Ivan Komšo iz Metkovića
Nadzornik: Damir Šodić iz Splita


...ko smi Sipu udrit, lakše ga je pustit da sam padne!

Fotografije: Sandra Pivac

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog