Lošom igrom do uvjerljive pobjede

Solin, GD Bilankuša, 26.09.2009.
2.Liga-jug, 2.kolo, gledatelja:100 (uvijek vjerni)
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK JELSA 30:18(12:11)
Ekipa Dragovoljca ušla je u utakmicu pomalo neozbiljno i flegmasto, ka ono: lako ćemo. Rezultat toga bio je stvaranje nepotrebne nervoze, kako na terenu tako i na klupi. U napadu je bilo previše tehničkih pogrešaka i  neozbiljnih poteza (I.Pleić, M.Galiot). To su iskoristili novopečeni drugoligaši - RK Jelsa, te predvođeni Carićem održavali prednost od 1-2 razlike do 20.minute. Ipak, pred kraj poluvremena uspjeli smo zbiti redove, obrana je postala agilna, dok je u napadu Miroslav „Bizon“ Pivac preuzeo stvari u svoje ruke te uz nekoliko uzastopnih golova osigurao prednost na poluvremenu...

 

Tekst: Ivan Ðole Pleić
Fotografije: Daniela Rake Čulić

Na odmoru smo se dogovorili da damo sve od sebe prvih 10 minuta 2. poluvremena, te da stvorimo razliku kako bi svi igrači dobili priliku za igru. Tako je i bilo. Furiozan početak poluvremena, odlična obrana sa sigurnim Jolom na golu osigurala je mnogo „lakih“ golova iz polukontri i kontri, vrlo brzo radimo seriju 13-3, te rješavamo pitanje pobjednika. Odličan je bio L.H. Perić koji je unatoč „upali voljnog momenta“ donio mnogo živosti u napadu. Nakon nekoliko „vrućih krumpira“ proradio je i povratnik F.Pleić, dok je Pivac nastavio odličnu igru iz prvog poluvremena, te postao miljenik publike – „Bibo returns“.
Kod gostiju najistaknutiji su bili  Matković, M.Gamulin te vrlo dobri vratar Mileta.

Zahvaljujemo mnogobrojnoj i vjernoj publici, kojoj ćemo se morat odužiti sljedeći put malo boljom igrom.
Iako krajnji rezultat djeluje uvjerljivo, ovo je bilo daleko od onoga kako ova ekipa može i mora! Mnogo je tu mjesta za napredak. Sljedeće kolo nas čeka uvijek vruče gostovanje u Opuzenu. Triba malo stisnit ovaj tjedan na treninzima, te vruća srca i hladne glave krenuti po pobjedu u Opuzen. Raduje i povratak kažnjenika M.Stipičića u ekipu, pa nakon epizode „Bibo returns“ nadamo se da ćemo gledat epizodu „Babsi returns“ u Opuzenu.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Josko Ivanišević, N. Čoko, M. Plazibat (2), Jere Ivanišević (1), J. Klarić (4), M. Skender, F.Pleić (7), L.H. Perić (2), A. Čizmić, M.Galiot(4), M.Pivac(6), I.Pleić(3), T.Tokić(1), Mekinić.
Trener:  Mijo Klarić
Sl. Predstavnik:  Joško Čizmić
Isključenja:  2 min
Sedmerci:  1/4

RK JELSA
Mileta, F.Carić (2), Matković (5), D.Carić (1), Jeličić (1), M.Gamulin (3), M.Draganić (1), D.Draganić (1), T.Gamulin, K.Carić (2), Pavičić-Ivelja (2), Jakelić.
Trener:  Kristijan Carić
Sl. Predstavnik:  Dobroslav Bojanić
Isključenja:  8 min
Sedmerci:  3/3

Suci: L.Čubrić i I.Surać
Nadzornik: Vojo Musulin

Fotoizvješće by Rake:

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog