Pobjedom najavili borbu za vrh

Split, Mala dvorana SC Gripe, 20.09.2009.
2.Liga-jug, 1.kolo
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK METKOVIĆ 1963 22:20(14:11)
Nakon dugog isčekivanja počelo je natjecanje i u Dukat 2.HRL-jug koju smo otvorili sa prošlogodišnjim viceprvakom Metkovićem 1963.
Znali smo da će 1.kolo bit veoma bitno i da nam neće bit lako pogotovo što će Metković tražit revanš za prlošlogodišnje poraze od nas u Splitu i Metkoviću kojim smo ih udaljili od naslova prvaka naše lige...

Piše: Frane Pleić
Fotografije: Daniela Čulić

Utakmicu smo otvorili u malom grču...kao i gosti...čvrste obrane na početku najavili su borbenu i tešku utakmicu s malim brojem golova. Igralo se gol za gol sve dok Marko Galoit „Zele“ s dvije kontre nije poviso na + 4 u 21.min. Na postavljenu zonu najbolji se iskazao Miroslav Pivac Bibo koji je sa par "projektila izbušio" veoma dobrog i danas raspoloženog vratara gostiju Previšića.Na poluvrijeme smo otišli sa prednošću 14-11.

Drugo poluvrijeme smo nastavili u istom ritmu, obrana je i dalje bila naš glavni adut...a ono što bi prošlo to bi obranio danas možda i najbolji pojedinac utakmice Joško Ivanišević. Stalno smo održavali prednost od 3-4 razlike, kada smo upali u napadačku krizu pred kraj susreta Galiot je uzeo stvari u svoje ruke i sa 2 gola zapečatio sudbinu gostiju.
Na kraju su gosti ublažili poraz na podnošljivih -2.

Iako će vas rezultat možda prevariti kontrola utakmice bila je stalna, u našim rukama te nam pobjeda ni u jednom trenutku nije došla u pitanje.

Kod domaćih malo veće pohvale od ostalih zaslužuju već spomenuti Zele, Jole i Bibo, a kod gostiju uz vratara Zovko i Batinović.

Čestitam treneru Miji Klariću na uspješnom debiju, te bi pohvalio publiku koja je u velikom broju bodrila ekipu na putu prema prvoj pobjedi...i nadamo se da ćemo svojim igrama biti mamac za velik broj navijača kojima su Gripe daleko.........

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Joško Ivanišević, N. Čoko , M. Plazibat (2), Jere Ivanišević (1), J. Klarić (1), M. Skender (2), I. Pleić (1), L.H. Perić , S. Čulić, A. Čizmić,M.Galiot(10),M.Pivac(5),V.Jerčić,T.Tokić.
Trener:  Mijo Klarić
Sl. Predstavnik:  Joško Čizmić
Isključenja:  6 min
Sedmerci:  5/5

RK METKOVIĆ 1963
H. Batinović (5), D. Džono(2),A. Zovko (5), D. Kaleb,J. Batinović,N. Govorko (1),L.Pavlović(3),N.Nikolac(2),D.Maleta,T.Pehar,A.Bebić,J.Previšić,M.Kuran(2),I.Baletić
Trener:  Slobodan Batinović
Sl. Predstavnik:  Mario Batinović
Isključenja:  10 min
Sedmerci:  1/1

Suci: Marko Mucić i Roberto Parunov
Nadzornik: Boris Bukurov

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog