U novu sezonu s novim trenerom

Dragan IvaniševićMijo KlarićNakon prvog tjedna priprema rukometaša Hrvatskog dragovoljca uslijedio je i prvi šok. Naime sada već bivši trener Dragan Ivanišević promijenio je radnu sredinu, te je sada trener mlađih uzrasta prvoligaša EMC Splita.
Brzom reakcijom uprave predvođene predsjednikom Joškom Čizmićem za novog trenera prve ekipe postavljen je bivši igrač i trener mlađih uzrasta HD-a Mijo Klarić koji se u ovom trenutku nametao kao logičan i pravi izbor. Iako „rooky“ u drugoj ligi, letvicu je u startu podigao jako visoko, odmah je za cilj postavio ulazak u 1.ligu. Svoj optimizam temelji na prošlogodišnjim rezultatima, na igračkom kadru koji može biti samo jači nego lani, a prije svega na ozbiljnom radu na treningu što je odmah i prvo veće demonstrirao.

Ovim putem poželjeli bi puno sreće našem bivšem treneru Draganu, da dobrim  radom spltsku mladost odvede do drugog mista u državi, naravno prvo je rezervirano za Boline zmajeve. A još više sriće poželili bi našem Miji i da ispuni sve sebi zacrtane ciljeve (prije svega da Periće dovede u red)…

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog