2.HRL-jug: Želja + trud + zajedništvo = POBJEDA

Metković, Gradska dvorana Metković, 19.10.2008., 18.00h
2.HRL–jug, 19. kolo
RK METKOVIĆ 1963 - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 22:24(9:13)
Je, je... Znam ja da večina vas, naših vjernih i dragih čitatelja, uglavnom prijatelja, nestrpljivo čeka da ja napišem koju pametnu riječ. Da i vi pokušate doživit to jučerašnje ludilo u Metkoviću! To je, za večinu vas, ali ne i za nas, jedno od većih iznenađenja cijelokupnog prvenstva! Ali, tko će se svega toga prisjetit i dozvat u pamet kad i danas, nakon prospavane noći, adrenalin još gadno kola mojim, ali i venama ostalih mojih suigrača!? Koji su to fighteri i face, da samo znate! Dobit ovakvu tešku utakmicu kad su svi izgledi protiv vas, to vam sve govori samo za sebe. Da ne napišem više nijedno slovo vjerojatno bi vam bio dovoljan sam pogled na rezultat da skontate sve! Al, ajmo ća štagod pametnoga i napisat...

Tekst: Jere Bijesni Ivanišević
Slike: Mobitel u mraku


Trio i litrica bilog

Od samog starta i prvog napada ekipe Metkovića igralo se tvrdo, borbeno i izjednačeno. Uglavnom, gol za gol. I nijedna od dviju momčadi nije se uspijela odvojiti na značajniju prednost sve negdje tamo do polovice prvog dijela susreta. A, onda smo još žešće stiskli obranu, Sipa (čitaj: A. Čizmić) je „spustio roletu“ na vratima i uspijeli smo od rezultata 6:6 otići na 7:11. Uzbuna u redovima domaćina i prvi time-out! No, nije im ovaj jednominutni odmor puno toga pozitivnog donio. Mi smo i dalje igrali svoje i držali prednost od 4 gola razlike, dok se u domaće redove polako uvlačila sve veća nervoza i panika. Na odmor se otišlo rezultatom 9:13!


Istinski junak, čovik je sa dislociranim prstom odigra cilu utakmicu. Triba li još šta reč osim da se uklopija. Bravo Toni!

Tko je smio i pomosliti da je ova utakmica rješena!? Ipak se igra u gostima kod prvoplasirane ekipe prvenstva i da vodiš i 10 razlike treba se nastaviti boriti kao da gubiš s 5 komada. S tim mislima smo se vratili na teren na završni čin ovog derbija. Ali, nije sve krenulo po planu! Može bit da smo se previše opustili ili malo čak i preprašili moguće pobjede i poletni Metkovci su se vrlo brzo vratili u susret. Oko 40. minute rezultat je bio u egalu – 16:16. Bilo je to najlošije razdoblje naše igre. I nismo se uspijeli odmah izvući iz ponora. Morali su domaćini povesti 2 razlike – 18:16, pa naš trener Ivanišević pozvati time-out u 45. minuti da bi se ponovno razbudili i vratili u susret!


Žuti je osin bodova i čašu crnog odnija u D.Rat

A, onda, mogao bih slobodno reći – rapsodija! Kad su nas svi već vjerojatno otpisali, osim nas samih, pokazali smo im kakvi smo karakteri. U završnih 15 minuta smo napravili, prvo, seriju od 0:4, poveli 18:20, zatim istrpjeli par dvojbenih sudačkih odluka i unatoč svemu mirno utakmicu priveli kraju pobjedom od 22:24! A, onda, TOTALNO LUDILO!!! Pivali smo, skakali, ma plesali od sriće! Zaslužena nagrada za veliki trud i želju! I dokaz svima da naši ovogodišnji rezultati, a pogotovo ovi u proljetnom dijelu prvenstva, nisu nikakva slučajnost! Dapače, baš suprotno! I bila je sinoć, stvarno, naša zaslužena fešta!!!


Mali Žuti je ubija oko, ipak je ritam četvrtak večer, petak večer, subota večer i nedilja popodne ostavija traga

Na kraju bi želio samo spomenuti da su naši vratari, a pogotovo Sipa, bili odlični! Obranili su par teških lopti kad nam je najviše trebalo i bili su nam tako potrebna sigurnost da smo puno lakše mogli igrati. Ali, opet, ne bih htio da se krivo shvati: ova je pobjeda, kao i sve naše ove godine, isključivo došla kao rezultat velike želje, truda i našeg zajedništva, kojeg mnoge ekipe nemaju!!! Zato i jesmo ovako uspješni...


Juri i ponovljeno slikavanje nije pomoglo da bude lipši

R.K. „METKOVIĆ 1963“
I. Crnčević, H. Batinović (8), D. Džono, J. Kežić (1), S. Jerković (3), B. Perić (2), A. Zovko (5), N. Bartolović (2), L. Pavlović, D. Kaleb, I. Brozović, J. Batinović, M. Volarević, N. Govorko (1).
Trener:  Slobodan Batinović
Sl. Predstavnik:  Mario Batinović
Tehniko:  Drago Boban
Isključenja:  10 min
Sedmerci:  3/7


Prezidente između telefonskih razgovora naša je vrimena i za opuštanje uz prepoznatljiv osmijeh mladog Vepra

R.K. „HRVATSKI DRAGOVOLJAC“    
Joško Ivanišević, N. Čoko, M. Plazibat (7), M. Perić (7), Antonio Ivanišević (2), Jere Ivanišević (1), J. Klarić, M. Skender (2), F. Pleić (5), S. Čulić, I. Kaša, M. Štrljić, A. Čizmić.
Trener:  Dragan Ivanišević
Sl. Predstavnik:  Joško Čizmić
Isključenja:  6 min
Sedmerci:  4/5

Suci: Marko Mucić i Roberto Parunov
Nadzornik: Ljubo Ivanišević


Dva stara druga


Keđa je primija batina, ali i izbušija metkovsku mrižu


Štrlja kežualac


Kaša zna koje to napravija u lavandin! Čitaš li Bole?


Jole u klasičnoj golmanskoj pozi


Jere članak već ima u glavi


Čara se ne voli slikavat, pa zrači!


Mijo u autobusu...


...i kad iz njega izađe!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog