2.HRL-jug: Sapunica se nastavlja

Biograd, ŠS Dvorana, 21.3.2009.
2.HRL-jug,16.kolo
RK BIOGRAD – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 30:30(18:13)
Iako ovaj vikend nije bilo nikakve večere serija (sad bi već mogli reč "sapunica")bez poraza se nastavlja. Prošli tjedan smo odradili tri treninga i ukupan broj igrača koji su došli na te treninge je bio 6, otprilike. No ipak se skuplja dovoljan broj igrača za utakmicu za teškim Biogradom. Svi smo uplatili listiće u kladioni i krenuli u daleki Biograd...

Piše: Vjeko Vuković

Nedovoljno istrenirani, no sjetit ćemo se trenerovih riječi prije prošle utakmice: “Mi smo mali ali smo hrabri“. Izlazimo na teren u punom sastavu. Od prve sekunde se igra žestoko. Nakon nepunih 15 minuta dragovoljci se odvajaju na 5:9 odnosno +4 za nas. I tada kola kreću nizbrdo. Domaćini rade seriju od čak 9:0 što zvuči očajno za goste. Trener zove time out i do kraja  poluvremena pokušavamo držat na maloj razlici. Odlazimo u svlačionu sa -5. Trener nas opet ohrabruje: „Ako su se oni mogli vratit za 5:9 onda možemo i mi“! Gromoglasni pozdrav i počinje drugo poluvrijeme.


iz arhive

Budimo se odmah u početku i smanjujemo razliku na minimalnih -1. Opet smo imali nekih poteškoća sa kontrama, ali sedmerci su bili bolji. Tokom cijelog drugog poluvremena nikako ne možemo doći u vodstvo. Domaćini u 47. minuti bježe na tri razlike. Tog trenutka nam je trebao jedan time out da se ohladimo. Obrana postaje čvršća i treba istaknuti odličnog vratara Antu Čizmića Sipu koji je odlično odradio svoj posao (TO JE OBRANA!!). Pred sami kraj rezultat je uglavnom bio izjednačen. U zadnjoj minuti je rezultat ovisio o gostujućoj obrani. Naime, stojimo 30:30 i domaćini imaju napad. Odlučujući šut je upućen prema našem golu, no tada na scenu nastupa Miro Skender. Savršen blok i rezultat na kraju utakmice je 30:30.


iz arhive

Večera poslije utakmice je bila super, ali nešto nije štimalo. Pao je tiket koji smo odigrali svi zajedno. Nesritni Kedža sa svojim Colo Colo je „bacia u vitar“ skoro 40.000,00 kuna...tužno,ali istinito.

RK BIOGRAD:
T.Tomić,I.Pelicarić(1),M.Mikas(1),Š.Markić(10),D.Zrilić,R.Fabijan,M.Troskot(3),A.Sakić(3),I.Bakija(1),L.Zorica(3),I.Katuša,D.Duvnjak(8).

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC:
Joško Ivanišević, M. Plazibat (10), M. Perić (6), Antonio Ivanišević (2), Jere Ivanišević (1), J. Klarić, M. Skender (6), F. Pleić (5), V. Vuković, S. Čulić, V. Jerčić,A.Čizmić,N.Čoko.


iz arhive

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog