KUP: Lošom igrom samo do poraza

Iz arhiveSinj, sportska dvorana, 22.10.2008.
Županijski kup, četvrtfinale
RK KAMIČAK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 28:24(15:14)
U Sinj nismo došli kao favoriti, ne samo zbog stanja na tablici, nego i zbog toga što nam je nedostajalo nekoliko igrača (Pleić, Tokić, dva Ivaniševića), ali kako nama tako i domaćinima koji su upravo zbog toga odmarali nekoliko glavnih igrača. Opet smo ušli u utakmicu podcjenjivački i misleći lako ćemo, a na kraju nam se sve to odbilo o glavu. I neka je...

 

Već na samom početku utakmice domaćini se odvajaju na 3 razlike, biježe na 5-2. I tako drže prednost, dok mi ne uspijevamo pohvatati konce igre. Loše u obrani, a u napadu bezidejno. Bilo je nekakvih pokušaja, i stislo se do kraja poluvremena, kada uspijevamo smanjit na samo 1 razlike.

Drugo poluvrijeme ista slika kao i prvo. Bilo je nekakvih pokušaja da izjednačimo, ali ništa konkretno, rekao bih da su oni više željeli tu pobjedu, i eto im je, zaslužili su je. Konačni rezultat je 28-24.

RK Kamičak Sinj
Stupalo,Vučić 2,Pavić 5,Blazević 1,Radović 1,Vučković 9,Samac,Runje,Stupalo,Radović 8,Vučković,Cvitković

RK Hrvatski Dragovoljac
Serdarušić 1,Plazibat 5,M.Perić 4,Ivanišević 2,Skender 2,Vuković 1,L.-H.Perić 3,Čulić 2,Bušić,Kaša 2,Štrljić 2,Pivac,Čizmić.

Sad se treba okrenut prvenstvu u utakmici sa Dubrovnikom koji se pokazao kao dobra ekipa, a mi se nadamo da nećemo razočarat, te očekujemo 2 nova boda, koja su jako bitna jer igramo kod kuće.


The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog