Mladi lavovi donijeli pobjedu

Split, Mala dvorana S.C. „Gripe“, 19.10.2008., 16:30
2. HRL–jug , V. kolo
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK BIOGRAD 34:28(13:15)
Kako već pomalo kasnim s ovim izvješćem, neću puno dužiti i mudrovati. Nedjelja je bila ima već tri puna dana i ne bi imalo smisla. Uglavnom, da nije bilo ovih naših mladih snaga, tko zna kako bi se razvila i završila ova utakmica. Oni su bili naša prevega i faktor koji nam je donio pobjedu. A, to i jest ono najljepše što nam je ovaj susret mogao, uz pobjedu, donijeti. Spoznaja da se bez problema možemo osloniti na još uvijek kadete u seniorskoj, izjednačenoj utakmici. Bravo momci...Štrljiću, Bušiću, L.H. Periću & co...

Tekst: Jere Ivanišević
Fotografije: Daniela Čulić Rake

Ušli smo jako mlako u igru, kao da nam se ništa nije dalo, kao da će se momci iz Biograda sami od sebe pobjediti. Nije bilo ni potrebnog žara, niti želje. Vjerojatno je zato semafor uskoro i pokazivao 5:7, a trener Plazo pozvao time-out. No, do kraja tog prvog poluvremena ništa se nabolje u našoj igri nije promijenilo. Rezultat: 13:15. Frka...i buka...u svlačionici preko desetnominutnog odmora između dvaju poluvremena.


Da se zna da je i Žuti priša centar...

Ali, čim je počelo drugo poluvrijeme, kao da je neka druga ekipa zaigrala, neki drugi ljudi. Obrana grize, trči se u kontru, golovi padaju kao od šale i eto ti serije 12:3 i rezultat se drastično promijenio na 25:18 u našu korist. Kako je bilo još pola poluvremena do kraja susreta, nije se bilo pametno opuštati, ali tko će nas naučiti pameti. Pomislili mi, face, kako je sve gotovo i eto Biograđana u samo 5-6 minuta na 28:25. Voda lagano u uši i time-out se morao pozvati. To nas je spasilo. Obrana se „skockala“, napad nanovo proradio i susret je mirno priveden kraju. Rezultat: 34:28.
E, da, skoro sam i zaboravija. VRATIJA SE BIBO!


I cure su danas bili uspiješne, dobile su Metković, a onda i glasno navijale...

R.K. „HRVATSKI DRAGOVOLJAC“    
Joško Ivanišević, M. Plazibat (1), M. Perić (7), Antonio Ivanišević, Jere Ivanišević, M. Skender (5), F. Pleić (5), L. Perić (5), S. Čulić, A. Bušić, T. Tokić (6), M. Štrljić (4), M. Pivac (1).
Trener:  Ante Plazibat
Sl. Predstavnik:  Darko Utrobičić
Isklučenja:  8 min
Sedmerci:  3/4

R.K. „BIOGRAD“
T. Tomić, M. Mikas, Š. Markić (4), D. Zrilić, T. Stojanov (6), I. Katuša, M. Troskot, A. Sekić, M. Pešić, I. Bakija (3), L. Zorica (4), I. Pelicarić (2), M. Punoš (3), D. Duvnjak (6).
Trener:  Danijel Duvnjak
Sl. Predstavnik:  Davor Morošin
Isklučenja:  16 min (+ direktna 2 crvena kartona)
Sedmerci:  2/2

Suci:  Ivica Mandić i Duje Žanko
Nadzornik:  Nediljko Stančić


...bilo je i ozljeda, ali hvala Bogu samo lakših...


...da se zna da mi imamo puuuno navijačica...


...i navijača...


...u loži...


...i na tribini...


... i (opet) na tribini...


Igrali su i najmlađi...


...koje smo jedva "potirali" s terena...


...dok su jedni odmarali...


...drugi su naporno radili (bravo Jole)...


..., a da, igrali smo!

Fotografije: Daniela Čulić Rake (klikni za veliku sliku) 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog