Pomlađeni kod lidera

Zadar, SRC „Mocire“, 24.04.2008.
2.HRL-jug, 20.kolo
RK ZADAR EVA – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 34:26(15:13)
U popodnevnim satima krenula je mlada, ali hrabra ekipa dragovoljaca u goste lideru 2.HRL-jug Zadaru imajući u glavi samo pobjedu ili barem častan poraz. Dobro raspoloženje se itekako osjetilo. Ali, uvijek ne može bit sve savršeno. Imali smo izostanak I.Pleića koji je krenuo na put, ali ga je ozljeda spriječila da nastupi, a nedostajali su još iskusni vratar Ivanišević, te Perić, Pivac i Skender, a ni Lazarušić nije mogao na put. Ipak trener Plazibat nalazi rješenje. U igru postavlja mlade igrače,većinom 90' godište...

Prvih 15 minuta mladi dragovoljci se drže odlično. Stalno imamo 2 gola prednosti te odlične realizatore u napadu. Sjajna proigravanja vanjske linije odnosno Klarića, M.Plazibata i L.Perića i „spektakularne“ obrane našega vratara Čizmića dovode dragovoljce na čak +3 gola razlike. I onda se dogodi ono što se u većini naših utakmica događa i to baš pred sami kraj. Veliki pad koncentracije i tehničke pogreške u napadu zadrani koriste, te na poluvrijeme odlaze sa 2 gola prednosti odnosno 15:13.

U drugom poluvremenu stvari se bitno mijenjaju. Zadrani uzimaju stvar u svoje ruke i zbunjuju mlade dugoraćane. Žele pobjedu isto kao i dragovoljci, ali imaju dvije velike prednosti a to su  iskustvo i uigranost. Još veći pad koncentracije i trebalo je samo utakmicu privesti kraju. Loša statistika sedmeraca čak 3/7 i zadrani ostvaruju zasluženu pobjedu. Od igrača briljantni M.Plazibat ('93.godište) sa 9 golova i F.Pleić sa 6 golova.

RK ZADAR EVA:
M.Marača, N.Merhar(3), D.Surač(4), T.Škulić(1), N.Jeark(8), M.Valčić(1), K.Brkljača(5), T.Zelić(2), L.Plazina(2), I.Vučkovič, I.Mijolović(1), J.Peša(2), Š.Humbolt(6), I.Cota.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC:
A.Čizmić, H.Vuković(2), V.Vuković, J.Klarić(3), I.Pleić, L.Perić(3), S.Čulić, J.Plazibat(1), M.Plazibat(9), V.Jerčić(2), F.Pleić(6), M.Terzić.


 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog