Ajme staro...

Iz arhiveŠibenik, 08.03.2008.
2.HRL-jug, 14.kolo
RK ŠIBENIK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 26:23(12:9)
U 14. kolu II HRL-Jug sastale su se ekipe RK 'Šibenik'-Šibenik i RK 'Hrvatski dragovoljac'-Dugi Rat. Očekivala se jedna zanimljiva i borbena utakmica između 'li-la' protivnika. Obje ekipe su više-manje bile u kompletnim sastavima...


Početak utakmice su obilježile odlične obrane te loši napadi, tako da je u 4. minuti rezultat 0:0!!. Tek u 8. minuti gosti iz D.Rata uspijevaju postići prvi zgoditak, za rezutat 2:1. To dovoljno govori o očajnom napadu, koji je bio prožet bezidejnošću i elementarnim tehničkim greškama. Do kraja poluvremena domaćini su uspjeli ostvariti prednost od 3 razlike(12:9).

Šibenćani bolje ulaze u 2. poluvrijeme te dolaze do prednosti od 5 golova razlike koju uspijevaju održavati. Pred sam kraj utakmice trener Plazibat uvodi mlade snage na teren. To se pokazalo kao pun pogodak jer su mladi Dugoraćani uspjeli vratiti utakmicu u egal(25:23), 2 minute prije kraja. No više od toga nisu mogli. U posljednjem napadu (koji je trajao vječno), ponajbolji pojedinac susreta-Dželalija uspio je zabiti gol, te osigurati pobjedu za domaćine. Na kraju se ipak mora priznati-zasluženo.

Kod domaćina najbolji-Dželalija, Nakić i Bilić, kod gostiju-vratari Ivanišević i Čizmić, uz poletnog Vukovića.


The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog