Plazibat trio-pobjedu donio!!!

Split, SC Gripe, 02.02.2008.
2.HRL-jug, 13.kolo
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK METKOVIĆ 1963 36:20(19:7)
U 13. kolu II HRL-Jug sastale su se ekipe RK Hrvatski dragovoljac - Dugi Rat i RK Metković 1963. Ovaj sustret bio je specifičan zbog nekoliko stvari. Po prvi puta u ekipi Dragovoljca našla su se 3 Plazibata: Trener Ante, zimsko pojačanje-Josip te mlađi kadet-Mislav(Keđa). Trio Plazibat se pokazao kao dobitna kombinacija u ovoj utakmici. A nakon ozljede koljena, te nakon mnogo propuštenih utakmica, u sastavu se našao ''napokon'' i Frane Pleić. Iako ne potpuno spreman za utakmicu, sigurno je bio željan igre. Ekipa je u nedjelju bila odlično raspoložena, te je u zraku mirisala prva pobjeda u drugom dijelu...

 

Iako su neki zabilježili 2 boda i prije samog početka utkmice, sugerirajući na to da mlada ekipa Metkovića nije ravnopravan protivnik, mi smo znali da moramo sa 100% ući u utakmicu, jer nam takvi protivnici često zadaju mnogo problema.

Tako je i bilo. Odlična obrana, te brze kontre na samom početku utakmice omogučile su Dugoraćanima da se brzo odvoje na 6 razlike(7-1). Već tada je utakmica bila praktićki rješena. Budući da domaćin nije posustajao razlika se cijelo vrijeme povećavala. Priliku za dokazivanje su dobili svi igrači. Posebno treba istaknuti da su se oba Plazibata (DEBITANTI U PRVOJ EKIPI) upisali u strijelce. Josip(Plazo) je dao 1 gol na opće oduševljenje dobro popunjenih tribina, dok je mlađi Mislav(Keđa) zabio čak 4. Solidnu minutažu je zaradio i Frane koji ja postigao 2 povratnička gola. Nadamo se da će ih biti još. Krajnji rezultat utakmice je bio 36:20(19:7).

SPLIT – Dvorana Gripe. Gledatelja 70.
Suci: Pavić i Torbarina (Zadar).

HRVATSKI DRAGOVOLJAC – METKOVIĆ 1963 36:20 (19:7)

HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Ivanišević, Perić 6, H. Vuković 7, Skender 8, I. Pleić 5, V. Vuković 2, Čulić, J. Plazibat 1, Jerčić, M. Plazibat 4, F. Pleić 2, Pivac 1, Čizmić.
Trener: Ante Plazibat.

METKOVIĆ 1963
Šetka, Jurković 1, Kežić, Zloić, Vulić 1, Brozović 5, Petrov 1, Batinović 9, Ilić 3.
Trener: Nikica Lovrić.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog