Poraz na otvaranju proljetnog dijela!

Iz arhive...Sportska dvorana Opuzen, 23.veljače 2008.godine; 19:00 h, gledatelja 150.
RK OPUZEN - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 32:23(17:10)

U subotu 23.02.2008. ekipa Dragovoljca krenula je put Opuzena. Čekalo nas je vruče gostovanje protiv rivala - RK 'Opuzen', kojeg smo pobijedili u prvom dijelu sezone, stoga je logično da su Opuzenci tražili osvetu. Utakmice između ova dva temperamentna protivnika uvijek imaju posebnu 'draž', jer vrlo često zna zaiskriti na terenu.

Ekipa Dragovoljca ovaj put je bila u 'krnjem' sastavu. Pokosile su nas ozljede i gripa, tako da smo jedva popunili 11 mjesta u zapisniku. Nedostajali su: Ivanišević Joško i Jere, Ćoko, Klarić, Jerčić, Budimir, Pleić F., Plazibat, Vuković H....dakle, jedna solidna postava...

Ali daleko od toga da smo se predali prije utakmice. Odradili smo dobre pripreme pod pashom novog trenera Plazibata, i znali smo da u Opuzenu možemo parirati domaćinu uz borbenost i zalaganje.

Početak utakmice odredio je tijek do samog kraja. Odmah na početku domaćini silovito ulaze u utakmicu te stvaraju prednost od 5-6 razlike. Dragovoljci teško dolaze do vrata Opuzenaca, te se sporo vračaju u obranu što su domaćini znali iskoristiti. Poluvrijeme je završilo rezultatom 17-10.

Iako su gosti iz Dugog Rata drugo poluvrijeme odigrali dosta borbenije i efikasnije, te uspijeli u nekoliko navrata smanjiti na 4-5 razlike, snage za preokret nije bilo. Opuzenci su mirno utakmicu privali kraju te osvojili 2 boda. Krajnji rezultat 32-23 ipak nije objektivan, jer su Dugoraćani u samom finišu krenuli stizat rezultat što je rezultiralo ovolikom razlikom. Realno je trebalo završiti 3-5 razlike za domaćina, jer ja takav omjer snaga bio na terenu. Kod domaćina najefikasniji Maleta(13) i Odak (7), a kod gostiju Pleić i Skender (7).

 

Treba naglasiti da je utakmica odigrana u fair atmosferi pred solidno popunjenim tribinama, uz dobro suđenje sudačkog dvojca.

Sportska dvorana Opuzen; 23. veljače 2008. godine; 19:00 h, gledatelja 150.

RK Opuzen
Kiridžija, Dropuljić (1), Deak (2), Vučković (1), Perojević (1), Maleta (13), Dujmović, Odak (7), Burđelez, Mataga, I. (6), Bošković (1), Franičević, Drljepan, Vuletić

RK Hrvatski dragovoljac
Perić, M. (2), Ćurlin (3), Skender (7), Pleić (7), Vuković, Tokić, Perić, H. (2), Brzović (1), Čulić, Pivac (1), Čizmić

Suci: Čubrić - Dujić (obojica Zadar)

Nadzornik: Perić (Split)

Sedmerci:
Opuzen 6/6; H.Dragovoljac 2/3

Isključenja:
Opuzen 4 minute; H.Dragovoljac 4 minute

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog