Nastavak negativnog niza

Sportskog dvorana „Bilankuša“, Solin, 01.12.2007.
2.HRL-jug, 10.kolo
RK SOLIN - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 34:29 (17:14)
Prije negoli napišem išta o ovoj utakmici, želio bih se ispričati svim vjernim i revnim čitateljima i posjetiteljima naših stranica na povećem zakašnjenju s ovim člankom. No, zapreka je bila više naravi. Vašem skromnom autoru, tj. mojoj malenkosti su se ukočila leđa, odnosno upalili lumbalni mišići tako da nije bio u stanju stajati, a kamoli sjediti i pisati ovaj tjedan. Zato ga neće biti ni ovoga vikenda na tekmi protiv Cetinke i to mu je najviše žao! Ali, šta ćete kad doktorica ne da... Zdravlje je ipak primarno!...

I baš zbog svega ovoga neću puno piskarati o prošlom kolu i utakmici kontra Solina. Ljudi su bili bolji i kvalitetniji i to su pokazali na terenu. Mi smo slabo ušli u utakmicu, dozvolili smo im da nam brzo pobjegnu - 12:4 u 18. minuti – i vjerojatno je tu već sve bilo rješeno. Ubija nas je Šimović s 12 „lakih“ komada! Iako se nismo predavali i dali smo sve od sebe da ih stignemo, nismo mogli. Najviše šta smo uspili je bilo smanjiti rezultat na 30:26 pred sami kraj utakmice, a onda je već bilo kasno. A i snage nam je ponestalo.

No, dobro. Šta je bilo, bilo je! Treba se okrenit prema Cetinki! Ja se nadam da će moji suigrači dati sve od sebe da dobijemo ovu utakmicu. Realne šanse i izgledi postoje, pa zašto onda i ne bi... Bilo bi lipo ovaj dio sezone završit s pobjedom. Zato vas sve lipo pozivam u subotu u 13:30 u Malu dvoranu na Gripe da nas dođete podržat i da stignemo da 4. pobjede i 9 boda ove sezone. Momci, sretno!

RK „SOLIN“  SOLIN
S. Maleš (4), I. Komar (1), T. Radnić (2), M. Šimović (12), A. Jurić-Pešić (1), D. Fantić (3), S. Markota (2), A. Jajić (2), P. Plazina, M. Smoljo, Z. Buzov (6), Ž. Bosnić, F. Vrgoč, I. Maras (1).
Trener: Ante Božan
Pom. trener: Frane Perković
Sl. Predstavnik: Dragan Grizelj
Sedmerci: 4/5
Isključenja: 10 minuta

RK „HRVATSKI DRAGOVOLJAC“   DUGI RAT
Joško Ivanišević (1), N. Čoko (1), J. Lazarušić, H. Vuković (8), J. Klarić, M. Skender (3), I. Pleić (8), L. Perić (1), J. Brzović, S. Čulić (1), I. Jerčić, Jere Ivanišević (2), M. Pivac (4), A. Čizmić.
Trener: Zlatko Grubiša
Sl. Predstavnik: Darko Utrobičić - Ćara
Sedmerci: 4/4
Isključenja: 10 minuta (CK – Čulić 54.min)

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog