Žal za propuštenom prilikom!!

Metković, 18.11.2007.
2.HRL-jug, 8.kolo
RK METKOVIĆ 2 - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 31:28(17:15)
U nedjelju oko 11 h šaćica hrabrih duša uputila se put Metkovića. Pred nama je bilo gostovanje protiv ekipe Metković II. Budući da je naš legendarni šofeeer ''Farinjo'' udrija po gasu, rastežući makinju ''Duće tours'' do krajnjih granica, u Metković smo došli oko 13 h, 2 sata prije same utakmice. Rani dolazak smo iskoristili za lagani obid, te kavicu...

 Bez obzira što je ekipa Metkovića II. prijavila samo 10 igrača u zapisnik, možemo reći da smo igrali protiv ekipe Metković I., budući da je za domaćine zaigralo čak 8 prvoligaških igrača, koji su bili ohrabreni subotnjom prvoligaškom pobjedom protiv Poreča, ali isto tako pomalo i umorni. Zbog toga smo se nadali da ćemo uspjeti zaustaviti ubojitu kontru domaćina, jer bi nam na taj način šanse za pobjedu bile puno veće.

Utakmica je počela u vrlo izjednačenom ritmu. Igralo se gol za gol. Napad je bili bolji od obrane te je sredinom prvog poluvremena rezultat bio 10:10. Tada slijedi nagli pad Dugoraćana koji dopuštaju da se domaćin odlijepi na +5(15:10). I kad su svi mislili da će Metković na odmor otići s osjetnom prednosti, uporni Dragovoljci ubacuju u brzinu više te na poluvremenu svijetli jos uvijek neizvjesnih 17:15.


iz arhive

U nastavak Dragovoljac ulazi kao preporođen. Čvrstom obranom preokreće rezultat te 10 minuta prije kraja ima vodstvo 25:23. No, kao i u većini neizvjesnih završnica, igrači nemaju dovoljno koncentracije, te uz nekoliko promašenih zicera i propusta u obrani dozvoljavaju Metkoviću seriju 8:3 za konačni rezultat 31:28. Šteta!! Ostaje žal za propuštenom velikom prilikom!!

Kod domaćih najistaknutiji su bili Ilić sa 9, te Obrvan sa 7 zgoditaka, uz vrlo dobrog vratara Granića, a kod gostiju Pleić 9 te Vuković i Skender sa po 5 golova. Treba napomenuti i povratak Ćoke u formu koji je s 4 lijepa pogotka pokazao da će biti jedan od nositelja igre u predstojećim utakmicama.

Btw: Svaka čast za fer i korektno navijanje uz poseban pozdrav vođi navijača u Metkoviću-Lasiću.

RK Metković 2
Previšić, Buljubašić 4, Nikolić, Sršen 3, Obrvan 7, Nikolić, Borovac 4, Jurković 4, Ilić 9(5), Granić.
Trener: Mate Nikolić
Isključenja: 4 min(Buljubašić, Jurković)
Sedmerci: 5/5

RK Hrvatski dragovoljac
Ćoko 4, Lazarušić, M. Perić 2, Vuković 5(3), Klarić, Skender 5, Pleić 9(3), L-H. Perić, Brzović, Čulić 1, Jerčić, Ivanišević, Pivac 2, Čizmić.
Trener: Zlatko Grubiša
Isključenja: 4 min(Pleić, Čulić)
Sedmerci: 6/8

Suci: Ž. Čubrić i J. Dujić iz Zadra;
Delegat: D. Vuković iz Podstrane.

Suci i delegat su vrlo dobro odradili svoj dio posla.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog