Bez Marina, Zele i reflektora, ali sa Dudašom

Pukla je vijest! Ono šta smo pretpostavljali, dogodilo se! Dva ponajbolja igrača napuštaju klub, ali ipak samo na šest mjeseci. Naime Marin Stipičić i Marko Galiot odlaze pojačati splitskog prvoligaša u borbi za opstanak u I.HRL...

Uprava se pobrinula da sve i ne bude tako crno dovođenjem pojačanja Saše Dudaša iz makarske Osejave...

Još uvijek, unatoč obećanjima nadležnih, rasvjeta na rukometnom igralištu na Streljani nije popravljena ! Naime, prilikom prošlomjesečnih doslovce burnih dana nevrijeme je porušilo najprije jedan, a nedugo zatim i drugi istočni reflektor...

Pukla je vijest! Ono šta smo pretpostavljali, dogodilo se! Dva ponajbolja igrača napuštaju klub, ali ipak samo na šest mjeseci. Naime Marin Stipičić i Marko Galiot odlaze pojačati splitskog prvoligaša u borbi za opstanak u I.HRL.

Uprava kluba dozvolila im je odlazak na šestomjesečnu posudbu u RK Split bez obzira na dugovanja splićana prema HD-u, bez obzira što klub neće dobiti ni kune, bez obzira na sve šta su nam splićani posljednjih nekoliko godina radili (direktni krivci za ispadanje u 3.ligu prije nekoliko godina, indirektni za prošlogodišnje kvalifikacije za ostanak, a da ne spominjemo da sve utakmice protiv nas igraju kao da im je zadnja što potvrđuje i posljednja međusobno odigran kada je igrala ista ekipa koja je tjedan prije igrala protiv Metkovića)! Čisto da se zna tko je kakav susjed.

Ipak, moram priznati da bi se bilo koja drugačija odluka uprave kosila sa ljudskim i moralnim načelima kluba jer smo svi ipak amateri, a ovo što radimo, radimo iz ljubavi.

Žao nam je jedino šta se njihovim odlaskom definitivno opraštamo od borbe za prvo mijesto, ali unatoč tome ovo je idealna prilika da mlađi igrači osjete igru potpuno neopterečeni rezultatima. Na kraju krajeva opstanak smo osigurali.

Uprava se pobrinula da sve i ne bude tako crno dovođenjem pojačanja Saše Dudaša iz makarske Osejave . Dudaš nam je ostao u sječanju još otprije tri godine kada je na golu Osejave ćinio čuda i uvelike pridonio prvom od dva poraza te sezone.
Nadamo se da će i u Dugom Ratu pružati dobre igre, te da će zajedno sa Ivaniševićem i Lasićem uspješno braniti gol Hrvatskog Dragovoljca.

Osvrnuo bih se i na sinoćnju utakmicu protiv Adriachema koju su Gomiličani dobili "samo" pet golova razlike.
U ovoj utakmici izašle su na vidjelo mnoge slabosti Dugoračana koje je Grubi (trener) uočio, te će ih pokušati ispraviti već danas protiv Trogira. Moramo napomenuti da je ekipa po prvi put igrala u ovom sastavu, pa će trebati odigrati još dosta utakmica da se "upoznaju".

Na kraju da sve bude crno pobrinula se bura.
Još uvijek, unatoč obećanjima nadležnih, rasvjeta na rukometnom igralištu na Streljani nije popravljena ! Naime, prilikom prošlomjesečnih doslovce burnih dana nevrijeme je porušilo najprije jedan, a nedugo zatim i drugi istočni reflektor, ostavivši članove oba dugoratska rukometna kluba pred skori nastavak natjecanja " u polumraku ".

Večernji treninzi oba kluba i dosad bitno otežani zbog hladnog vremena sada su potpuno upitni jer se održavaju samo na polovici igrališta na kojoj se donekle nešto i može vidjeti. Na potezu su nadležne općinske službe koje bi ovaj problem trebale što prije riješiti.


Maki je čitajući ovaj članak 16.02.04. zapisao:


Sve o dugoratskom rukometu (i ne samo o rukometu!) možete pročitati na (ne)službenim stranicama Dugog Rata - www.dugirat.com

Mladen je čitajući ovaj članak 12.02.04. zapisao:


Koga nema - bez njega se mora! Steta sto je Split "koma" pa nase necemo gladati u utakmicama protiv Zagreba, Metkovica, ... Pleić i Vojnović će dobiti puno veću minutažu u momčadi, a i neke vječne "rezerve" će napokon morati proigrati.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog