Započele pripreme

Šta se samih priprema tiče Dragovoljci će se pripremati kod kuće (u Dugom Ratu ), a kako nemaju dvoranu, rukometno igralište « Streljana » poslužit će svrsi. Treninge će jako otežati niske temperature (oko 0°C), a kako jedno zlo ne dolazi samo za vrijeme blagdanskih olujnih dana, bura je srušila jugoistočni reflektorski stup, pa se zbog nedostatka svjetla može trenirati samo na jednoj polovici igrališta.

U utorak 13.01.2004. rukometaši Hrvatskog dragovoljca započeli su pripreme za proljetni dio sezone 2003./04. II-HRL-jug.

Prozivci su se odazvali svi igrači osim Dujića koji se trenutno nalazi na jednom od tri oceana, ali njegovim izostankom ekipa nije izgubila na masi jer su se ostali jako dobro hranili ovih blagdanskih dana, a među njima su se najviše istakli Čulić i Pocrnja (oba +5kg).

Raduje nas povratak Miroslava Pivca nakon ozljede zbog koje je pauzirao gotovo cijeli prvi dio, ali za primijetiti je da se i on dobro hranio u zadnje vrijeme (usudio bi se reći bolje od ostalih).

Šta se samih priprema tiče Dragovoljci će se pripremati kod kuće (u Dugom Ratu ), a kako nemaju dvoranu, rukometno igralište «Streljana» poslužit će svrsi. Treninge će jako otežati niske temperature (oko 0°C), a kako jedno zlo ne dolazi samo za vrijeme blagdanskih olujnih dana, bura je srušila jugoistočni reflektorski stup, pa se zbog nedostatka svjetla može trenirati samo na jednoj polovici igrališta.

Te probleme uprava je pokušala ublažiti na način da je osigurala tjedno dva termina u teretani (sam Bog zna odakle im novci), ali mislim da to nije dovoljno da se ekipa adekvatno pripremi za predstojeće utakmice.

Kako bilo da bilo nadam se da će nas ovi momci bez obzira na sve probleme nastaviti uveseljavati svojim radom, entuzijazmom i rezultatima.


  Maki je čitajući ovaj članak 27.01.04. zapisao:


Oldičan članak! Bravo Stajp, no nemoj tako kukat o kilima... Propast ce nam sve buduce feste (a sezona janjcica samo sto nije pocela!)...

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog