Na kraju ipak pobjeda

Split, dvorana «Gripe», 14.12.2003.
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK SPLIT II 31:30 (14:17)

U utakmici punoj neizvjesnosti ekipa Hrvatskog Dragovoljca ostvarila je devetu pobjedu te tako okončala polusezonu kao drugoplasirana momčad u 2.HRL-jug. Od samog početka utakmica je bila neizvjesna. Počelo je vodstvom Dugoračana, da bi Splićani preokrenuli rezultat u svoju korist, te prednost koja je iznosila I do četiri gola razlike sačuvali do poluvremena (14:17). U nastavku zbog ozljeda iz redova Dragovoljaca ispadaju Galiot i Stipičić , ali Split II ne uspijeva napraviti razliku, već se nastavlja igra kao u prvom dijelu sve do pred sam kraj utakmice.

Split, dvorana «Gripe», 14.12.2003.
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC — RK SPLIT II 31:30 (14:17)

U utakmici punoj neizvjesnosti ekipa Hrvatskog Dragovoljca ostvarila je devetu pobjedu te tako okončala polusezonu kao drugoplasirana momčad u 2.HRL-jug.

Od samog početka utakmica je bila neizvjesna. Počelo je vodstvom Dugoračana, da bi Splićani preokrenuli rezultat u svoju korist, te prednost koja je iznosila I do četiri gola razlike sačuvali do poluvremena (14:17).

U nastavku zbog ozljeda iz redova Dragovoljaca ispadaju Galiot i Stipičić , ali Split II ne uspijeva napraviti razliku, već se nastavlja igra kao u prvom dijelu sve do pred sam kraj utakmice.

Osam minuta prije kraja kod rezultata 26:28 trener HD-a Grubiša u igru uvodi rezervnog vratara Lasića koji unosi preokret u utakmicu. S nekoliko obrana vraća svoju ekipu u igru, te je odvodi do pobjede u posljednjoj utakmici ove godine.


Jadran je čitajući ovaj članak 22.01.04. zapisao:


samo tako gazite pred sobom!

ivo je čitajući ovaj članak 21.01.04. zapisao:


smeće!

Maki je čitajući ovaj članak 21.01.04. zapisao:


Bravo Stipe, sad se malo odmori!


The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog