Lako protiv Adriachema

Split, dvorana «Gripe», 07.12.2003.
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC — RK ADRIACHEM 36:26 (19:10)

I nakon odigranog 10. kola 2.HRL-jug Hrvatski Dragovoljac ostaje na drugom mjestu prvenstvene ljestvice. Nakon bolnog poraza u Metkoviću Dugoraćani su rane zaliječili najboljim mogućim lijekom — dobrom igrom i pobjedom protiv Adriachema . Prije početka sve je upućivalo na to da će ovo biti jako teška utakmica jer su Gomilićani jako dobro uigrana, brza i mlada ekipa ,a njihov trener Bujas je redovito pratio sve utakmice HD-a, pa je bilo za pretpostaviti da će složiti dobru taktiku kako bi zaustavio vanjsku liniju «domaćina».

Split, dvorana «Gripe», 07.12.2003.
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK ADRIACHEM 36:26 (19:10)

I nakon odigranog 10. kola 2.HRL-jug Hrvatski Dragovoljac ostaje na drugom mjestu prvenstvene ljestvice. Nakon bolnog poraza u Metkoviću Dugoraćani su rane zaliječili najboljim mogućim lijekom – dobrom igrom i pobjedom protiv Adriachema .

Prije početka sve je upućivalo na to da će ovo biti jako teška utakmica jer su Gomilićani jako dobro uigrana, brza i mlada ekipa ,a njihov trener Bujas je redovito pratio sve utakmice HD-a, pa je bilo za pretpostaviti da će složiti dobru taktiku kako bi zaustavio vanjsku liniju «domaćina».

Sva neizvjesnost trajala je do prvog sučevog zvižduka, jer nakon par minuta bilo je već 7:1,a nakon samo desetak minuta bilo je 10:2. U tim trenutcima utakmica je bila riješena jer Dugoraćani nisu ni u jednom trenutku dozvolili da Adriachem dođe bliže od –7, već su razliku i povećavali sve do +13 (29:16). Tada trener domaćih mijenja kompletnu prvu postavu i uvodi mlađe snage, ali i oni igraju angažirano, pa ne dozvoljavaju gostima da razliku smanje na «podnošljivu».

Konačan rezultat 36:26 realan je odraz snaga na terenu.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog