Drugi poraz

RK METKOVIĆ II – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 29:27 (17:13)

U desetom kolu 2.HRL-jug rukometaši Hrvatskog dragovoljca ubilježili su drugi ovosezonski poraz, te zaostali «nedostižna» četiri boda iza prvoplasirane ekipe Zadra. Ekipa je ušla u utakmicu neshvatljivo opušteno i mlako, ali usprkos tome je imala početnu prednost zahvaljujući golmanu Jošku Ivaniševiću koji je u prvih 5 minuta utakmice obranio čak tri sedmerca. Ipak, što je utakmica dalje odmicala domaćin je sve više koristio lošu igru gostiju i do poluvremena ostvario prednost od četiri zgoditka prednosti.

Metković, Sportska dvorana "Metković" 30.11.2003.
RK METKOVIĆ II – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 29:27 (17:13)

U desetom kolu 2.HRL-jug rukometaši Hrvatskog dragovoljca ubilježili su drugi ovosezonski poraz, te zaostali «nedostižna» četiri boda iza prvoplasirane ekipe Zadra.

Ekipa je ušla u utakmicu neshvatljivo opušteno i mlako, ali usprkos tome je imala početnu prednost zahvaljujući golmanu Jošku Ivaniševiću koji je u prvih 5 minuta utakmice obranio čak tri sedmerca.

Ipak, što je utakmica dalje odmicala domaćin je sve više koristio lošu igru gostiju i do poluvremena ostvario prednost od četiri zgoditka prednosti.

U drugom poluvremenu ništa se ne mijenja u igri dugoraćana. Nastavlja se bezidejna igra u napadu uz potpunu pasivnost krila i pivota, pa se sve svodi na «silovanje igre» od strane Stipičića i Skendera.

Uz takvu igru u napadu mora se naglasiti i jako loša igra u obrani, praktički bez prekršaja što je netipično za «dragovoljce».

Jedina svijetla točka bio je vratar Ivanišević koji je branio sve moguće i nemoguće, te na taj način održavao svoju ekipu u igri.

Tek posljednjih deset minuta dragovoljci su zaigrali muški I tri minute prije kraja uspjeli su izjednačit, ali to je bilo sve što su uspjeli napraviti.

Na kraju ostaje žal za izgubljenim bodovima, jer ih je odnijela objektivno dosta lošija momčad.

Suci: Igor Cerjan (Split) 
        Josip Sedlar (Split)

METKOVIĆ
Jurica(8), Družijanić, Jelinić, Ujdur(1), Kolovrat(1), Kaleb(4), Kadijević, Marević, Crnčević, Ćavar(6), Batinović(5), Jurišin, Veraja(4), Arapović
Trener:Tomislav Veraja
Sl.predstavnik:Nikola Ćupić

HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Ivanišević, Lasić,, Lazarušić, Brzović, Jerčić(1), Vojnović, Skender (10), Pleić(3), Galiot , Pavić, Čulić, Stipičić(12)
Trener: Zlatko Grubiša
Sl.Predstavnik: Mario Pocrnja

SEDMERCI: METKOVIĆ                            8/5
                 HRVATSKI DRAGOVOLJAC        5/4

ISKLJUČENJA: METKOVIĆ                          10min.
                     HRVATSKI DRAGOVOLJAC       4min.

IGRAČ UTAKMICE: Joško IVANIŠEVIĆ

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog