Bitka na Neretvi

Sportska dvorana Opuzen, 10.03.2007., gledatelja 150.
RK MANDARINKO OPUZEN - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 25:20(11:8)
U subotu oko 15h šačica hrabrih duša uputila se u Opuzen. Krvna slika Dragovoljca, u odnosu na prošlo kolo, bila je dosta izmijenjena. Nedostajalo je nekoliko vrlo važnih karika: Čulić odrađuje kaznu od jedne utakmice zbog crvenog kartona uživajući na snježnim padinama, Ćoko ima problema s leđima (nadamo se da dijagnoza neće biti ozbiljna), dok se vratar Ječić bori s gripom. Uz sve te probleme treba naglasiti da su F.Pleić i Skender, iscrpljeni visokom temperaturom koja ih je mučila posljednjih dana, ipak odlučili otići na vruće gostovanje kako bi pomogli u ostvarivanju što boljeg rezultata. Bez obzira na sve probleme, ekipa Hrvatskog dragovoljca nije ni u kom slučaju krenula put Opuzena da bi brala mandarine, već su svi, ohrabreni prošlotjednom pobjedom protiv Zadra, željeli ostvariti još jedan pozitivan rezultat...

Utakmicu je otvorio I.Pleić s 3 uzastopna pogotka te Dudaš s nekoliko kvalitetnih obrana, tako da su dugoraćani imali početnu prednost (3:1;4:2). Uporni domaćini se brzo vraćaju te dovode utakmicu u egal (4:4; 5:5, 6:6, 7:7). Tada nastupa golgeterska kriza gostiju. Nekoliko zapucanih zicera omogućili su domaćinu da naprave seriju 4:0, koja će se kasnije pokazati presudnom.

Poluvrijeme je završilo rezultatom 11:8.
U svlačionici je pao dogovor da se u drugo poluvrijeme uđe maksimalno angažirano, te pokuša dostići prednost domaćina. Ali to se nije dogodilo. Na sve prijetnje Dugoraćana da vrate utakmicu u neizvjesnost, domaćini su našli pravi odgovor, te nošeni bučnom podrškom s tribina uspjeli održati prednost do samog kraja utakmice, koja je završila rezultatom 25:20 za domaćine iz Opuzena.

Kod domaćina se istaknuo vratar Vuletić s 15 obrana, dok je napad predvodio Maleta s 9 zgoditaka.
Kod gostiju najefikasniji su bili Stipičić sa 7 te I.Pleić s 5 zgoditaka, dok ih je u stopu pratio povratnik na rukometne terene, perspektivni J.Tokić s 4 zgoditka, te nekoliko nesretno uzdrmanih greda.

Na kraju, čestitke domaćinu na pobjedi. A ekipa Dragovoljca okreće se domaćoj utakmici protiv RK Kamičak iz Sinja u kojoj će im pokušati uzvratiti za bolni poraz u prvom dijelu prvenstva.

RK Mandarinko Opuzen
Dropuljić, Prović, Deak (3), Perojević, Maleta (9), Jurinović (4), Odak (4), T. Mataga (3), I. Mataga, Šešelj (1), Bošković (1), Bjeliš, Vuletić, Drljepan
Trener: Dubravko Simić
 
RK Hrvatski dragovoljac
Jo. Ivanišević, Budimir, Perić, Ćurlin (2), Vuković, Skender (1), I. Pleić (5), Dudaš, Ercegović, Brzović, Je. Ivanišević, Tokić (4), Stipičić (7), F. Pleić (1)
Trener: Zlatko Grubiša
 
Sudci: Cerjan i Sedlar (obojica Split)
Nadzornik: Vuković (Podstrana)

Kako su domaćini vidjeli utakmicu možete pročitati klikom ovdje.

I slika za sve naše vjerne navijačice... :)

 

Cenzura, mala!

 

Žao nam je ali došlo je do CENZURE !
Tko je vidio, vidio je, a tko nije neka nas čita redovitije ili neka kupi idući kalendar RK HD s umjetničko-humanitarno-provokativnim fotografijama  :)

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog