Trening u Sinju

RK Kamičak (iz arhive)Sinj, Sportska dvorana "Sinj", 22.02.2007.g.
RK KAMIČAK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  32:34(17:15)
Prijateljska utakmica u četvrtak navečer došla je kao naručena za ekipu Dragovoljca. Cijeli taj dan kiša je lila, pa je "Streljana" bila neupotrebljiva te večeri. Još kada se doda k tome i da je sloj asfalta na njoj već odavno potrošen, može se zaključiti da bi trening kod kuće, u takvim (vaterpolskim) uvjetima, na otvorenom bio i jako opasan za, još uvijek, nepokolebljive Dragovoljce. Stoga, velika hvala ekipi Kamička što nas je pozvala k sebi u goste, makar je to značilo sat vožnje i kasni povratak kući. Isplatilo se u svakom slučaju i pogledu!...

Početak utakmice bio je manje - više očekivan i predvidljiv. Puno bobre i želje kod starih rivala te izjednačen rezultat cijelo to vrijeme. Prvu, nekakvu prednost stvorili su domaćini tek tamo u 23. minuti susreta kad je semafor pokazivao rezultat 14:12. Malu, ali slatku prednost održali su momci iz Sinja i do kraja prvog poluvremena, pa se na zasluženi odmor otišlo rezultatom 17:15.

Već na samom početku drugog poluvremena dostigli su Dragovoljci svoje protivnike i utakmicu ponovno vratili u egal. Nakon toga se igralo uglavnom gol za gol i nijedna od dviju ekipa nije uspijevala stvoriti opipljiviju prednost. Iako su u 52. minuti imali igrača više i dva gola prednosti - 30:28, Sinjani nisu uspijeli privesti utakmicu kraju povoljnim rezultatom u svoju korist. Dugoračani su zbili svoje redove, zaigrali čvršću obranu, a i golman Dudaš je baš tada odlučio probraniti, te su serijom 2:6 okrenuli rezultat i završili utakmicu skorom 32:34.

Nakon ovakve utakmice i usprkos relativno dugom putu kući, Dragovoljci nisu bili preumorni i za našaliti se. Stoga za kraj ovog mog (zlo)djela donosim vam zaključak Hrvoja Vukovića: "Kad sam ja u 53. minuti doša na vanjskoga, jeste li vidili koji preokret?! Pobjedu sam vam donija!" Strašni Hrvoje! He, he, he.....
  

RK "KAMIČAK" SINJ
Grčić, Batarelo, Boškin (2), Masnić, Runje (1), Radović, Šimleša (10), Pletikosić (5), Vladović (3), Budimir, Miloš (10), Matić (1), Pavić, Stupalo.
Trener: Ivo Vukasović
Sedmerci: 6/10
Isključenja: 2 minute

RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC" DUGI RAT
I. Jerčić, M. Perić (4), H. Vuković (2), M. Skender (6), S. Dudaš, Jere Ivanišević (3), M. Stipičić (6), S. Čulić (4), M. Pivac (1), L. Ercegović (2), I. Pleić (6).
Trener: Zlatko Grubiša
Sl. predstavnik: Joško Čizmić
Sedmerci: 3/4
Isključenja: 14 minuta

Suci: Ivica Mandić i Duje Žanko

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog