Pripremni turnir u Kaštelima

Iz arhiveKaštel Stari, Gradska dvorana, 18.02.2007.
RK KAŠTELA ADRIACHEM - RK KOTEKS SPLIT II  27:25
RK KOTEKS SPLIT II - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  15:24(8:14)
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KAŠTELA-ADRIACHEM  22:23(12:9)

Nakon burne subotnje večeri za večinu igrača Dragovoljca, u sunčano nedjeljno jutro stiglo je vrijeme za odlazak na pripremni turnir kod ekipe Kaštela AC u Kaštel Stari. Nakon ispijanja tako potrebne kavice, u 10 sati je došlo vrijeme za put pod noge. Iako se moglo čuti pokoje gunđanje, ipak su svi rado spremili torbe i uputili se za Kaštela. To dobro raspoloženje Dugoračani su prenijeli i na sam teren, što konačni rezultat možda i ne sugerira. Ali ako se uzmu dvije odigrane utakmice za redom i pad tek u samom finišu poslijednje utakmice protiv domačina, trener Grubiša imao je čime biti zadovoljan i s razlogom zaključiti da je odlazak na ovaj turnir bio jako dobar potez!...

Split 2 - iz arhive

Pošto su Kaštelani i mladi Splićani odigrali svoju utakmicu, u kojoj su domačini u samom finišu utakmice okrenuli rezultat nakon konstantnog vodstva Splićana, na parket se spustila i ekipa Dragovoljca, Zadatak je bio što boljom predstavom pobijediti mlade Koteksovce.

Nakon početnog ispitivanja i rezultata 3:3, Dragovoljci su stiskli obranu i povečali preciznost u napadu, pa je semafor uskoro svijetlio 6:10 i stvari su polako dolazile na svoje! Do kraja poluvremena, usprkos 7-8 promašenih zicera, prednost je narasla do +6 golova i Dugoračani su se otišli zasluženo osvježiti! U nastavku utakmice ista slika - odlična obrana 3-2-1 i dovoljno precizan napad, uz još 7-8 promašenih zicera. Kao poslijedica ovoga, rezultat je do polovice ovog dijela igre narastao do nedostižnih 10:20, pa su sada i igrači s klupe mogli dobiti veču minutažu. Oni su to pametno i iskoristili te rezultat nije patio, a utakmica je privedena kraju rezultatom 15:24. 

RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC" DUGI RAT
I. Jerčić, N.Čoko (2), M. Perić (2), H. Vuković (3), M. Skender (2), Jere Ivanišević (2), M. Stipičić (7), F. Pleić (2), S. Čulić (2), J. Brzović, M. Pivac (2), S. Dudaš, A. Čizmić.
Sedmerci: 3/5
Isključenja: 4 minute
Trener: Zlatko Grubiša

RK "KOTEKS SPLIT II"
J. Galić, I. Mlačić, A. Škomrlj, M. Bašić (2), A. Ševo, M. Juretić, D. Voloder, B. Bosnić (3), A. Ivanišević (1), T. Sladojev (1), V. Balić (4), B. Gajan (1), S. Karajlović (3), N. Čubelić, M. Katić.
Sedmerci: 3/5
Isključenja: 6 minuta
Trener: Boško Balić
Sl. predstavnik: Damir Korjenić

HD - iz arhive

U posljednjoj utakmici ovog pripremnog turnira susrela su se dva stara znanca, dvije prijateljske ekipe: ekipa H. Dragovoljca i ekipa domačina Kaštela AC. Iako već dobrano umorni što od zahtijevnih priprema, što od predhodne utakmice, Dugoračani nisu pali, već naprotiv. Nakon uistinu izjednačenog početka ove utakmice, prvo ozbiljnije vodstvo stvorili su oni. U 18.-oj minuti utakmice semafor je svijetlio 9:6. Ta prednost od 3 gola razlike održana je i do kraja prvog poluvremena, pa su Dugoračani na toliko željeni odmor otišli s rezultatom 12:9. Kako se i iz rezultata vidi, obrana je još uvijek jako dobro funkcionirala u formaciji 3-2-1.

No, objektivno, ipak je bilo pitanje vremena kada će ponestati snage i kako će se to odraziti na igru Dragovoljaca. Početak drugog poluvremena donio je nastavak igre iz prvog. Samo što je sada prednost gostiju narasla do čak +6 i nakon odigranih 10-ak minuta semafor je pokazivao 17:11. Ali, tu je bio kraj snazi Dragovoljca i umor je prevladao. Do kraja utakmice svježiji Kaštelani uspijevaju dostići svoje protivnike te, uz nekoliko uzastopnih sudačkih pogrešaka na štetu Dragovoljca (i kod njih je nakon odsuđene tri utakmice došlo do pada koncentracije), u pretposlijednjoj minuti utakmice dolaze u prednost 22:23, koju su uspijeli i očuvati do samog kraja.

RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC" DUGI RAT
I. Jerčić, N.Čoko (1), M. Perić, H. Vuković (7), M. Skender (4), S. Dudaš, Jere Ivanišević (1), M. Stipičić (4), F. Pleić (2), S. Čulić (3), J. Brzović, M. Pivac, A. Čizmić.
Sedmerci: 3/4
Isključenja: 8 minuta
Trener: Zlatko Grubiša


RK "KAŠTELA AC" KAŠTELA
M. Ljubić, D. Bujas, Z. Jeremić (2), M. Nejašmić (6),  I. Barić , M. Musulin (2), T. Radnić (4), M. Bujas (3), T. Tadić, V. Jureškin (4), G. Grbeša (1), V. Trivić, M. Ninčević (1), H. Penović, V. Krokar.
Sedmerci: 5/7
Isključenja: 2 minute

Trener: Ante Jureškin
Sl. predstavnik: Tomislav Jakšić

Suci: Marko Čolović i Ante Taraš

Kaštela - iz arhive

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog