"Božićna bajka" u Dugom Ratu

Već 08.01.2007. seniori Hrvatskog dragovoljca započeli su sa pripremama za drugi dio prvenstva. Tako ran početak priprema uvjetovalo je toplo vrijeme, tako da su dragovoljci startali tjedan ranije od svih ostalih ekipa. Iako neuobičajeno visoka temperatura za ovo doba godine ide na ruku dugoraćanima velike probleme pričinjava nam asfalt koji je u jako lošem stanju. Habajući sloj asfalta se u potpunosti potrošio tako da u kombinaciji s rosom ili kišom postaje pravo klizalište, dugoračka verzija splitskog klizališta "Božićna bajka"...

Usprkos svim problemima rukometaši idu dalje. U nastavku prvenstva od njih se očekuje da održe drugoligaški status, što nebi smijelo pričinjavati veliki problem obzirom na broj bodova osvojen u prvom dijelu.

U svakom slučaju klub napuštaju Josip Kamber (vrača se u Krilnik), te Saša Dudaš (odlazi u inozemstvo).

Šta se tiče dolazaka, njih nema, ali zato ima povratnika. U ekipu se nakon duže pauze (zbog ozljeda) vračaju Jure Tokić i Stjepko Čulić, dok se nakon par godina rukometu vratio i Miroslav Pivac. Da napomenemo da se pred kraj prvog dijela iz Švicarske vratio i Miro Skender.

Na kraju se nadam da će Općina šta je prije moguće ispuniti obečanje koje je svima nama još na turniru prije pola godine priopćio načelnik Domagoj Vuković, a prije njega još i mnogi drugi. Dvoranu da i ne spominjem koja se obečaje već o,ho,ho.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog