Potop!

RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC" – RK "ZADAR" 18:35 (9:17)

U srazu dosad dvije neporažene momčadi, derbiju kola, pobjeda je otišla na stranu, objektivno bolje u svakom pogledu, ekipe gostiju. U dosad neviđenoj atmosferi na Gripama, kada igra Hrvatski dragovoljac, pred oko 100 gledatelja, nade dugoraćana za možebitnom senzacijom, vrlo brzo,od samog početka ugasila je ekipa Zadra koji su, iako vrlo mladi, itekako iskusni (u svojim redovima imaju i kadetskog reprezentativca). Dugoraćani su zaigrali zonskom obranom 6-0 pokušavajući na taj način limitirati dvojicu 2-metraša koji su lakoćom sa 7-8 metra punili mrežu Ivaniševića. Individualni pokušaji dugoraćana (Skender, Galiot) s vremena na vrijeme bi rezultirali pogotkom u mreži Zadra koji je u tim trenucima izgledao kao da igra niti s 50% snage, dok je izvrsni vratar Zadra lakoćom nizao obrane.

Split, 8.11.2003. mala dvorana SC "Gripe"

2. HRL – Jug 7. kolo

RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC" – RK "ZADAR" 18:35 (9:17)

RK "Hrvatski dragovoljac"
J. Ivanišević; A. Dujić; J. Lazarušić; J. Brzović; S. Čulić; A. Čizmić; L. Pavić; A. Jerčić (1); D. Vojnović (3);
M. Skender (2); I. Pleić (2); M. Galiot (4); M. Stipičić (6)
TRENER: Z. Grubiša
Sl. PREDSTAVNIK: M. Pocrnja
Sedmerci: 3/6
Isključenja: 6 min

RK "Zadar"
I. Karabatić; A. Pavlović; T. Zelić (1); D. Surać (1); T. Škulić (2); N. Jerak (4); Š. Humboldt (3); A. Pavić (6); F. Batur (1);
N. Bojmić (3); P. Blazina; I. Buovac (2); J. Peša (3); J. Nekić (9)
TRENER: M. Čačić
Sl. PREDSTAVNIK: R. Pakela
Sedmerci: 4/4
Isključenja: 10 min


U srazu dosad dvije neporažene momčadi, derbiju kola, pobjeda je otišla na stranu, objektivno bolje u svakom pogledu, ekipe gostiju. U dosad neviđenoj atmosferi na Gripama, kada igra Hrvatski dragovoljac, pred oko 100 gledatelja, nade dugoraćana za možebitnom senzacijom, vrlo brzo,od samog početka ugasila je ekipa Zadra koji su, iako vrlo mladi, itekako iskusni (u svojim redovima imaju i kadetskog reprezentativca).

Dugoraćani su zaigrali zonskom obranom 6-0 pokušavajući na taj način limitirati dvojicu 2-metraša koji su lakoćom sa 7-8 metra punili mrežu Ivaniševića. Individualni pokušaji dugoraćana (Skender, Galiot) s vremena na vrijeme bi rezultirali pogotkom u mreži Zadra koji je u tim trenucima izgledao kao da igra niti s 50% snage, dok je izvrsni vratar Zadra lakoćom nizao obrane.

Na odmor se otišlo s 8 golova viška na strani Zadra. Drugo poluvrijeme ponudilo je istu, ako ne i tužniju realnost, razlika se iz minute u minute povećavala. Bezvoljnost i bezidejnost okarakterizirala je uglavnom sve domaće igraće, među kojima ipak treba istaći požrtvovnog i očito, jedinog željnog borbe, Čulića koji je jedini sam nešto pokušavao, no bezuspješno.

Na red dolaze teže utakmice i pred trenerom Grubim su veliki ispiti. Da li će uspijeti probuditi ekipu, psihološki i fizički ispražnjenu,vidjet ćemo u narednim utakmicama.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog