Kraj pozitivne serije

Iz arhiveSplit, Sportska dvorana „Gripe“, 10.12.2006.g.
11.kolo 2.HRL–jug
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KAŠTELA-ADRIACHEM 31:34(13:18)
Nakon 4 uzastopna kola bez poraza i score-a od 3 pobjede i 1 remija zaredom, ekipi Dragovoljca stigao je i neželjeni poraz. Sigurno je da se u ovoj utakmici moglo i do boljeg rezultata, ali u nedjelju je, ipak to moram reći, pobjedila bolja ekipa. Ako ne ništa drugo, onda su Kaštelani imali više želje i snage za pobjedom. Možda je to rezultat slabijeg pohođenja treninga od strane dragovoljaca proteklog tjedna kao posljedice lošeg vremena (eh, oće li ikad ta dvorana osvanit u Dugom Ratu?!), a možda su jednostavno problem bile glave Dugoraćana! Teško je reći što, ali bodovi su otišli u Kaštela...

Odmah na samom početku prvog poluvremena Kaštelani bježe na 1:4 i time unose malu nervozu u redove domaćina. Rezultat se morao stalno hvatati, a samim time se odmah javi kao neželjena, ali najčešća poslijedica, rastrgana i nervozna igra. Kako u napadu, tako još više i u obrani! Naposlijetku sve govori rezultat na poluvremenu – 13:18 u korist gostiju. To je, ja mislim, najviše primljenih pogodaka Dugoraćana u jednom poluvremenu ove sezone i tu je, čini mi se, bio ključ ovoga poraza!

Iako su na poluvremenu dobili i više nego korisne savjete od strane trenera, domaćini se nisu nešto previše uspijeli trgnuti ni u drugom poluvremenu. Iako su njegovom sredinom uspijeli dovesti rezultat na „podnošljivih“ 21:23, više od toga nisu uspijeli! Do kraja utakmice gosti su mirnom i zrelom igrom, te koristeći neshvatljive pogreške domaćih, došli i do 7 golova razlike. No, Dragovoljci su ipak pokazali nešto borbenosti i srca, pa je do kraja rezultat „estetski“ popravljen na samo 3 gola razlike, tj. na 31:34 za Kaštelane.

I dok će sve drugoligaške ekipe na zasluženi odmor poslije odrađenog prvog dijela prvenstva, Dragovoljci još moraju odraditi zaostalu utakmicu 10. kola u Metkoviću u subotu u 16 sati. Poslije toga će i oni na svoj zasluženi odmor, ali će se i malo prije toga rezimirati ovaj prvi dio. Vjerujem, ipak, unatoč svemu, da će vodstvo kluba biti sretno prikazanim ili, bolje reći, osvojenim! No, prvo idemo mi odraditi Metković i pokušati pobjediti, a onda ćemo o rezimiranju i polusezoni 06/07!


RK „HRVATSKI DRAGOVOLJAC“ DUGI RAT
Joško Ivanišević, N.Čoko (4), M. Budimir, M. Perić, H. Vuković (4), L. Pavić, M. Skender (1), I. Pleić (1), S. Dudaš, Jere Ivanišević (2), M. Stipičić (12), F. Pleić (5), J. Kamber (2), A. Čizmić.
Trener: Boško Nazor
Sl. predstavnik: Mijo Klarić
Sedmerci: 7/8
Isključenja: 12 minuta

RK „KAŠTELA-ADRIACHEM“ KAŠTELA
M. Ljubić, Z. Jeremić, M. Nejašmić (6), P. Šipić (12), I. Barić (4), M. Musulin (3), T. Radnić, M. Bujas (5), N. Tadić, V. Jureškin (3), J. Dražić, G. Grbeša, S. Predovan (1), V. Trivić.
Trener: Ante Jureškin
Pom. Trener: Pero Markov
Sedmerci: 4/4
Isključenja: 14 minuta

Suci: Ivica Glavinić i Mile Veraja
Nadzornik: Vladimir Šerić

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog