Bolji i od sudaca

2. HRL – Jug 8. kolo

Derbi kola ponudio je izuzetno živu i dinamičnu utakmicu. Od samog početka se krenulo vrlo žustro i muški. Domaći su poveli i to je bilo jedino njihovo vodstvo jer su dominaciju na terenu preuzeli gosti pogotovo raspoloženi Galiot i Stipičić koji su na krilima čudesnih obrana Ivaniševića (22 obrane u utakmici) bili nerješiva enigma za obranu domaćih. No ipak, pred sam kraj poluvremena vidjelo se da suci (Grmoja i Komazin) lagano popuštaju konce igre iz svojih ruku te lagano kreću linijom manjeg otpora, na stranu domaćina (trener Alfirević je non-stop bio u terenu i galamio po dobrom starom običaju,bez ikakvih sankcija,naravno, dok je sve to mirno i bez uzrujavanja pratio nadzornik Plazibat), na odmor se otišlo poravnatim rezultatom.

TRILJ, 15.11.2003.

2. HRL – Jug 8. kolo

RK "CETINKA" – RK "HRVATSKI DRAGOVOLJAC" 34:35 (17:17)

RK "Cetinka"
F. Mastelić; M. Gabričević; A. Bilonić; J. Borozan; D. Bilonić; T. Lipotić; M. Svalina (7); M. Dragušica (3); A. Delonga (2); V. Pezelj(5); H. Bilonić (1); M. Kažimir (10); D. Bilonić (6);

TRENER: Neno Alfirević
Sl. PREDSTAVNIK: Stipe Delonga

Sedmerci: 3/6
Isključenja: 4 min

RK "Hrvatski dragovoljac"
J. Ivanišević; A. Dujić (4); J. Lazarušić; S. Čulić (1); L. Pavić; A. Jerčić; D. Vojnović (1); A. Lasić;
M. Skender (9); I. Pleić; M. Galiot (11); M. Stipičić (9);

TRENER: Zlatko Grubiša
Sl. PREDSTAVNIK: Mario Pocrnja
Sedmerci: 4/5
Isključenja: 12 min

Derbi kola ponudio je izuzetno živu i dinamičnu utakmicu. Od samog početka se krenulo vrlo žustro i muški. Domaći su poveli i to je bilo jedino njihovo vodstvo jer su dominaciju na terenu preuzeli gosti pogotovo raspoloženi Galiot i Stipičić koji su na krilima čudesnih obrana Ivaniševića (22 obrane u utakmici) bili nerješiva enigma za obranu domaćih.

No ipak, pred sam kraj poluvremena vidjelo se da suci (Grmoja i Komazin) lagano popuštaju konce igre iz svojih ruku te lagano kreću linijom manjeg otpora, na stranu domaćina (trener Alfirević je non-stop bio u terenu i galamio po dobrom starom običaju,bez ikakvih sankcija,naravno, dok je sve to mirno i bez uzrujavanja pratio nadzornik Plazibat), na odmor se otišlo poravnatim rezultatom.

Drugo poluvrijeme ponidilo je istu sliku, u 46 minuti semafor je svijetlio 29:32! Tada "ljudi u žutom" doslovce počinju krasti za domačine jer su im "gaće bile pune". Nepuštanje prednosti, neisključivanje domaćih i nedosuđivanje sedmeraca gostima,a sve to dosuđeno domaćima, rezultiralo je teškom ozljedom najboljeg igrača utakmice Galiota koji je hitnom pomoći prebačen u KBC Firule u Split.

Za naglasiti je da su domaći igrači čak 4!!! puta pogodili (ne)namjerno vratara gostiju Ivaniševića u glavu od toga 3 puta iz sedmeraca, naravno prošli su nekažnjeno, previše je ipak slučajnosti za jednu utakmicu.

No, to ide na dušu sucima i domaćima koji unatoč prljavoj igri nikako nisu uspjeli slomiti žilav otpor gostiju. Zasluženo, a bilo bi slatko da nije ozljede Galiota, ima pravde, i dalje je Dragovoljac hit prvenstva,bravo momci!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog