Lošom igrom do važnih bodova

Detalj sa utakmice u BiograduBiograd na Moru, ŠŠD "Biograd", 04.11.2006.
6.kolo, 2.HRL-jug
RK BIOGRAD – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 27:30(10:13)
Ohrabreni dobrom igrom u Trogiru dugoraćani su krenuli po prve ovosezonske "gostujuće" bodove. Svi u autobusu Bili su uvjereni da ako ponovimo dobru igru iz prošlog kola bodovi ne mogu pobič, ali kad je započela utakmica odmah se dalo naslutiti da od dobre igre neće biti niti "D"…

 

Već na samom startu utakmice vidjelo se da dugoraćani ne stoje dobro na terenu. Obrana je još i funkcionirala šta se nebi moglo reč i za napad. Napad je bio u najmanju ruku rastrgan. Sve se svodilo na solo prolaze, protok lopte (ako se to može nazvati protokom) bio je jako loš. To je trajalo gotovo cijelo poluvrijeme, pa nije ni čudo da je u 28. minuti rezultat glasio 10:10. Tek tada gosti su odigrali malo brže u napadu i na poluvrijeme otišli sa tri gola prednosti (10:13)

NavijačiU nastavku sve po starom ponovo loša igra obe ekipe i izjednačena utakmica sve do 55. minute i rezultata 25:25 kada do tad najbolji domaći igrač Duvnjak zarađuje treče isključenje. Bez njega domaći su na par minuta izgubili busolu i prije nego li su došli k sebi dugoraćani ponovo rade mini seriju (3:0) i dolaze do nedostižne prednosti 25:28. Do kraja su dragovoljci rutinski utakmicu priveli kraju.

Utakmicu je ovaj put dobila spretnija ekipa, a da su domaći slavili (pored ovakve naše igre) ne bi bilo nezasluženo. No ipak kad čovik pogled i stavi na vagu zadnje dvi utakmice, pa izmđu dobre igre i poraza (Trogir), i loše igre i pobjede (Biograd), ja biram ovo drugo.

Na kraju bi samo napomenuo da smo na utakmici, vidjeli dva žuta kartona, dvije minute i crveni karton klupama, te čak 42 minute isključenja igračima od čega 22 domaćinu i 20 gostima.

Detalj sa utakmice u BiograduRK Biograd
Tomislav Tomić, Mihael Mikas, Toni Tomić(1), Šime Markić(3), Tomislav Stojanov(2), Ivan Katuša, Frane Meić-Sidičić, Mario Bulić, DarijoDumančić(3), Tomislav Šarić, Ivan Bakija, Leo Zorica(5), Ivan Pelicarić(3), Danijel Duvnjak(10)
Trener: Danijel Duvnjak
Sl.predstavnik: Marin Tomić
Tehniko: Anto Jeličić

RK Hrvatski dragovoljac
Joško Ivanišević, Nino Čoko(5), Miro Budimir,(3), Marko Perić(1), Hrvoje Vuković(6), Ivan Pleić(1), Jure Rakuljić, Saša Dudaš, Leo Ercegović, Jere Ivanišević, Marin Stipičić(7), Frane Pleić, Josip Kamber(7), Ante Čizmić
Trener: Zlatko Grubiša
Sl.predstavnik: Joško Čizmić
Tehniko: Mijo Klarić

Suci: Ivan Klapež i Ivan Pervan (obojica iz Trilja)

Tablica 2.HRL-jug

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog