Bitka u Trogiru

Iz arhiveTrogir, SD "Vinko Kandija", 29.10.2006.
2.HRL-jug, 5.kolo
RK TROGIR - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 34:27(15:13)
U subotu smo krenuli na prvenstvenu utakmicu jednom od favorita druge rukometne lige – R.K. Trogiru, pa je i jasna odluka da tamo idemo ne (100%) na pobjedu, već pokazati da smo ekipa koja zna rukomet, to jest ne osramotiti se. Poznavajući rezultate Trogira kod kuće to nije nimalo lak posao.
Početak potpuno pripada domaćinu čemu ide u prilog da su prvi prekršaj dugoraćani napravili u 10. minuti utakmice!? tako da je semafor svjetlio 10:6. Ipak, do poluvremena se gosti „trijezne“ i smanjuju na 15:13 ponajviše zahvaljujući dobroj obrani i raspoloženom Stipičiću (6/9 u prv. pol.)...


Početkom drugog poluvremena se nastavlja igra „gol za gol“ pri čemu domaćini uspijevaju zadržati vodstvo od 2 pogotka. Pri rezultatu 18:16 Dragovoljci u 4 napada zaredom imaju prvo dva, pa jednog igrača više u napadu, ali ne uspijevaju zabiti nego čak primiti 4 gola i tu je priči bio kraj. Domaćini su rutinerski priveli utakmicu kraju rezultatom 34:27.

Dodajmo i to da su dragovoljci zaradili 10 od 14 minuta isključenja zbog prigovora, a Josip Kamber je u 42. minuti zaradio treće isključenje čime je dodatno oslabljena igra gostiju. Izravni crveni karton je zaradio u 23. minuti i igrač Trogira Tomislav Princivali zbog grubog prekršaja.

Sedam se golova razlike čini mnogo, ali ako se uzme u obzir da smo bili možda na najvrućem gostovanju gdje protivnici redovito gube i sa više od 10 razlike i da se ove godine borimo za opstanak rezultat nije razočaravajući.

Ono što veseli je da su Dragovoljci pokazali zrelost i u napadu i u obrani (na mahove doduše) protiv jake ekipe što bi u budućim izazovima trebao biti model igre i formula pobjede.
Kod domaćina su najraspoloženiji bili Boban (9) i Javorčić (8), kod gostiju Stipičić (9) i Budimir (5).

Za Trogir su nastupili:
Bralić, Buličić, Javorčić (8), Simović (2), Vukman (3), Boban (9), Dragaš, Stričević (5), Galiot (1), Kapa (2), Bukurov (2), Sesar (2), Bajan, Princivali

Za Hrvatski Dragovoljac su nastupili:
Jo. Ivanišević, Ćoko (3), Budimir (5), Perić, Ćurlin (3), Vuković (3), Lazarušić, Rakuljić, Dudaš, Brzović, Je. Ivanišević, Stipičić (9), Kamber (4), Čizmić

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog