I treća pobjeda u nizu

Iz arhive RKHD - Split2 na streljaniSplit, Sportska dvorana „Gripe“ 21.10.2006.g.
IV.kolo 2.HRL – jug
RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK KOTEKS SPLIT II 30:24(15:12)
Nakon dvije pobjede u kupu i prolaska u poluzavršnicu tog županijskog natjacanja, ekipa Dragovoljca nastavila je s dobrom igrom i u prvenstvu. U 4. kolu na "domaćem terenu" u Splitu zabilježena je značajna pobjeda protiv mlade ekipe Koteks Splita, koji također svoja domaćinstva igra u istoj ovoj dvorani, koja je došla kao pravi melem na gorku ranu zadobivenu prošlog kola u gostima kod Kamička. Ove subote na parketu Male dvorane spotskog centra „Gripe“ igrala je jedna puno ozbiljnija i puno odgovornija ekipa i, kao što sami vidite, rezultat je bitno drukčiji...


Dugoraćani su od samog starta krenuli .snažno i koncentrirano Grešaka je bilo jako malo i to, uglavnom, u obrani, dok je napad bio konkretan i precizan i na jedan način je pokrivao pogreške nastale pokojim propustom u obrani. No, ovakva igra i velika koncentracija trajale su do 15. minute prvog poluvremena i rezultata 9:5, a onda je nastalo malo opuštanje uz dva isključenja do tada najboljeg igrača u obrani Pleića i mladi splićani se polako vraćaju u igru te par minuta prije kraja prvog poluvremena rezultat je bio samo +2 za dugoraćane (13:11). Do samoga kraja dragovoljci su ponovo zbili redove i ipak povečali svoje vodstvo za još jedan gol, pa se tako na odmor otišlo s rezultatom 15:12.

Početak drugog poluvremena je prelomio ovu utakmicu u korist domaćina. Sredina obrane 3-2-1, koju su činili Kamber - Stipičić, Pavić - Ivanišević, potpomognuta dobrim vratarom Joškom Ivaniševićem, odigrala je sjajno i u prvih 20 minuta drugog poluvremena primila je samo 4 gola. Kad se na to pridodao danas odlični napad, predvođen, po mom skromnom sudu, igračem utakmice Ninom Čokom, svojom preciznošću zabivši kroz to vrijeme 12 golova, lako je zaključiti da je pitanje pobjednika ovog ogleda tada bilo rješeno! Semafor je svjetlio 27:16!

Iz arhive RKHD - Split2 na streljani

Tada je trener dugoraćana Grubiša pružio priliku mlađim igračima s klupe da pokažu što znaju. Oni su, dakako, to znali iskoristiti i do kraju su mirno priveli ovu drugoligašku utakmicu bez ikakvih problema i poteškoća do konačnog rezultata 30:24.

Ovime je struka i vodstvo našeg kluba uistinu moglo biti zadovoljno i svaki od nas 14, koliko nas je bilo u zapisniku utakmice, uistinu je od njih i dobio samo lijepe riječi! Nadamo se još samo da ovaj niz od 3 uzastopne pobjede u službenim utakmicama neće stati ove subote, nego da ćemo već u srijedu napraviti malo iznenađenje i, ja se nadam,  na našoj „Streljani“, pobjediti jaku ekipu Solina u polufinalu županijskog kupa. Sretno nam bilo!!!


RK „HRVATSKI DRAGOVOLJAC“ DUGI RAT
Joško Ivanišević, N.Čoko (8),M. Budimir (1), M. Perić (5), H. Vuković (1), L. Pavić, I. Pleić, J. Rakuljić, L. Ercegović, J. Brzović, Jere Ivanišević, M. Stipičić (10), J. Kamber (5), S. Dudaš.
Trener: Zlatko Grubiša
Sl. Predstavnik: Mijo Klarić


RK „KOTEKS SPLIT II“ SPLIT
A. Škomrlj, R. Lović (1), H. Juretić, I. Pralija (10), D. Korjenić (3), M. Bašić, A. Ivanišević (3), P. Jukić (3), M. Balov, I. Mlačić, V. Boban, B. Bosnić (1), A. Ševo (3), S. Tadić.
Trener: Krešimir Glavica
Pom. trener: Mladen Brkić


Suci: Tomislav Jeramaz i Renato Sršen
Nadzornik: Boris Bukurov

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog