KA–TA–STRO-FA!!!

Sinj, gradska sportska dvorana, 14.10.2006.g.
3.kolo 2.HRL – jug
RK KAMIČAK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 27:15(15:8)
Kako rječima opisati sramotu od igre koju smo prikazali u subotu navečer u Sinju!? Vjerujte mi – jako teško! Jer, ne postoje, vjerojatno, niti izrazi, niti oblici u našem jeziku kojima bi se sva ta neozbiljnost, bezobrazluk, nonšalantnost i bezbrižnost opisali. Naslov ovog članka je još i blag!!! Puno bi ispravniji i bliži prikazanoj igri bio – DNO DNA! Barem se nadam da je to bilo dno dna i da ne može gore, ali.....s nama se nikad ne zna...


Dragovoljci su nekakvu igru prikazali samo u, svega, početne 3 minute ovog drugoligaškog susreta, a nakon toga sve ostalo nije niti sličilo na igru, već na totalnu sprdačinu! Tada je semafor svijetlio 1:2, a potom je nastupilo razdoblje potpunog mraka u trajanju od 13 minuta kada nismo bili u stanju napraviti suvislu akciju, a kamoli zabiti gol. Naposlijetku, rezultat to najbolje iskazuje: 16. minuta - 9:2 u korist Kamička! Uzalud je trener Grubiša pošteno derao svoje glasnice! Dugoraćani su bili gluhi i vjerojatno su igrali neku svoju utakmicu u nekom svom svijetu. Do poluvremena  se igralo uglavnom gol za gol i na odmor se otišlo s rezultatom 15:8 za domaćina iz Sinja!

 Drugo poluvrijeme Dragovoljci su otvorili, ipak, malo ozbiljnije i uspijeli su smanjiti rezultat na 18:12,  no kako i sami vidite, ta „ozbiljnost“ je bila toliko velika i značajna da smo rezultat uspijeli spustiti sa -7 na -6 razlike!? Mnogo, ha!? Takva se razlika održavala do 49. minute i stanja na semaforu 20:14, a onda, do kraja utakmice, opet totalni black-out! U 11 preostalih minuta „uspijeli“ smo zabiti 1 gol, a primiti 7 lakih komada! Pa, sad vi sami zaključite!

 Možda će ovo zvučati strašno, ali još smo dobro i prošli! Jer, da naš golman Joško Ivanišević nije bio jedini raspoložen za igru od sviju nas, rezultat bi vjerojatno bio još i tragičniji negoli je ovaj!


Ali, mišljenja sam da smo ovakovo nešto i zaslužili ne bi li se nekako otrijeznili i napokon došli sebi! Jer, ponašanje sviju nas na treningu i odnos prema obavezama koje naše bavljenje ovim sportom u ovom rangu natjecanja nosi nije niti na elementarnim granama, a da ne pričam štogod više! Nepisano je pravilo da je utakmica odraz treniranja ili, u našem slučaju, netreniranja i to se dobro vidjelo u igri Dragovoljaca u subotu navečer! No, isto tako, kažu ljudi da nije svako zlo za zlo i to je ono jedino što me tješi u ovom trenutku jer bi se u suprotnom gadno zabrinuo za sve nas i za našu rukometnu budućnost!

RK „KAMIČAK“ SINJ
P. Pervan, P. Roguljić (1), A. Vukasović (1), A. Pavić, I. Radović (1), I. Grubišić – Čabo (4), J. Boškin (4), M. Žanko, D. Šimleša (10), S. Pletikosić, B. Erceg (1), I. Erceg, I. Miloš (4), P. Žanko (1).
Trener: Ivo Vukasović
Sl. Predstavnik: Zdenko Boškin


RK „HRVATSKI DRAGOVOLJAC“ DUGI RAT
Joško Ivanišević, N. Čoko, N. Vrkić, M. Perić, H. Vuković (3), L. Pavić, J. Lazarušić (2), I. Pleić (3), S. Dudaš, Jere Ivanišević, M. Stipičić (4), J. Kamber (3), A. Čizmić.
Trener: Zlatko Grubiša
Sl. Predstavnik: Joško Čizmić
Tehniko: Mijo Klarić

Suci: Ivan Klapež i Ivan Pervan
Nadzornik: Tomislav Komazin

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog