Pobjeduju i kad lose igraju

RK SOLIN - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 32:38 (16:15)

Iako je Hrvatski Dragovoljac glasio za favorita ove utakmice, događanja na terenu nisu to pokazivala. Gosti su u susret ušli mlako i nezainteresirano što je mlada ekipa Solina znala dobro iskoristiti tako da su kontrolirali utakmicu sve do 37. minute. U tim trenucima ekipa Dragovoljca počinje igrati čvrstu obranu čak i grubu, što je pokolebalo Solinjane koji nisu uspjeli naći protulijek takvoj igri, pa Dragovoljac to koristi i završava utakmicu u svoju korist. Moramo naglasiti da suci nisu dorasli ovoj utakmici.

RK SOLIN - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 32:38 (16:15)

Iako je Hrvatski Dragovoljac glasio za favorita ove utakmice, događanja na terenu nisu to pokazivala. Gosti su u susret ušli mlako i nezainteresirano što je mlada ekipa Solina znala dobro iskoristiti tako da su kontrolirali utakmicu sve do 37. minute. U tim trenucima ekipa Dragovoljca počinje igrati čvrstu obranu čak i grubu, što je pokolebalo Solinjane koji nisu uspjeli naći protulijek takvoj igri, pa Dragovoljac to koristi i završava utakmicu u svoju korist.
Moramo naglasiti da suci nisu dorasli ovoj utakmici.

Suci: Željko Čubrić (Zadar)
          Joško Dujić (Zadar)

SOLIN
Vasilj, Kaleb(1), Gojun, Jukić, Jajić(3), Kamber(3), Biljak, Tokić(1), Žeravica, Bašić(7), Maleš(12), Piteša, Mužić(5), Babić
Trener: Jakša Bužančić
Sl.predstavnik: Mladen Bašić

HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Ivanišević, Marković, Dujić (7), Lazarušić, Jerčić, Vojnović, Skender (9), Budimir, Pleić, Galiot (13), Pavić, Čulić(4), Čizmić, Stipičić(5)
Trener: Zlatko Grubiša
Sl.Predstavnik: Mario Pocrnja

SEDMERCI: SOLIN                              12/12
                 HRVATSKI DRAGOVOLJAC      5/7       

ISKLJUČENJA: SOLIN                             8min. 
                     HRVATSKI DRAGOVOLJAC   12min.

IGRAČ UTAKMICE: ????????

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog