Počeli treninzi

Kao i svake godine prve nedjelje u kolovozu mjesecu počele su pripreme rukometaša (seniora). Prije provg treninga (ponedjeljak) predsjednik je održao kratki govor o ciljevima kluba u predstojećoj sezoni. Na sastanku dan prije odlučeno je da je cilj kluba u ovoj sezoni ostanak u ligi što će biti jako teško. Naime ostali smo bez Drage koji je igrao ključnu ulogu na poziciji lijevog beka prošlih sezona (ide na studij u Zg), ali jednako tako se nadamo brzom oporavku reprezentativca Jure Tokića koji se uspješno vratio sa opracije koljena i koji će nam se pridružiti u drugom dijelu prvenstva. Da ne bude sve crno pozdravljam odluku kluba da nam nabave torbe i trenirke uoči početka predstojeće sezone... Na prvom treningu se pojavilo sedam seniora plus momak koji je ovdje na ljetovanju, a rukomet igra u Bjelovaru. Sa sva tri treninga izostali su ovogodišnji nositelji ekipe Jole, Marin i Skender tako da su najstariji na terenu bili Žuti, Kokić i Ćupa. Od mlađih su tu bili: Ćoko, Vrkić, Pleić Nježni (brat ima upalu uha), Baf, Perić i Guja.

Krenulo se sa tri treninga tjedno (pon, sri, pet) pa će se ritam pojačavati u slijedećim tjednima na četiri odnosno pet treninga. Iako su pripreme tek počele Grubi baš nije imao milosti. Standardnim turama oko Orkanovog pridružile su se ture do škole i uzbrdo do Brstila te rad s medicinkama što je većinu ekipe ostavljalo bez kisika već sat vremena nakon treninga. Između svega toga uspijeli smo ugurati pola sata baluna pa je bilo lakše za izdržat.
Treninzi RK HD

Grubi i predsjednik nisu bili zadovoljni posjetom na treninge, a budući da je rečeno da oni koji ne budu odradili većinu pripremnih treninga neće uopće igrati ove sezone bez obzira kako se dotični zovu, bit će interesantno na kraju priprema pogledati tko je "in", a tko "out". Usprkos svemu, čini se da će se dugoraćani morati osloniti na mlađe snage ove sezone, a ostanak u ligi će biti teška borba.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog