Na kavi u Metkoviću

Metković, 20.05.2006.
22. kolo II. HRL – jug
Sportska dvorana „Metković“
RK METKOVIĆ II - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 36:23(19:11)
Došlo je i posljednje kolo drugoligaškog rukometnog natjecanja skupine jug, a za igrače dragovoljca to je značilo put na sami jug Hrvatske, u Metković. A kad dugoraćani moraju ići na malo duže putovanje poput ovoga, to vam automatski sigurno znači nekompletnu momčad! Još kad tome dodate jako malu važnost utakmice jer je opstanak u ligi odavno već osiguran, onda dobijete stanje da vam seniore predstavljaju kadeti i da se u Metković ide popiti kavu, a na utakmici šta Bog da...

Na samom njenom početku utakmica je i imala nekakvu draž i napetost jer su dragovoljci čak i vodili dok je bilo snage, volje i koncentracije, no nakon 15. minute i rezultata 8:7 za domaćine, gostujuća kola su otišla nizbrdo i više ih nitko i ništa nije moglo vratiti na pravi put.

Sparina i visoka temperatura u dvorani još su dodatno pridonijeli fjaci koja je zavladala u redovima dragovoljca. Obrana propusna i bez dovoljne žestine, a napad brzoplet i bezidejan. Rezultat na poluvremenu jasno je to iskazivao – 19:11 za Metkovce!

Ni drugo poluvrijeme nije donijelo ništa novoga. Krvna slika gostiju je i dalje pokazivala jaku anemičnost, a domaćini, motivirani činjenicom da ih jedino pobjeda sigurno ostavlja u ligi, nisu pokazali niti mrvicu milosti i svaku su grešku beskompromisno kažnjavali. Teški poraz gostiju bio je neizbježan. Krajnji rezultat 36:23 još i nije tako tragičan jer je pred sam kraj utakmice ekipa Metkovića vodila i sa 16 golova razlike – 36:30, no dragovoljci su se ipak malo trgnuli i uspijeli bar malo ispraviti loš dojam koji su stvorili svojom (ne)igrom tijekom cijele utakmice.
 I što sad reći na kraju!? Ja mislim da bi bilo najbolje: „Bogu dragom hvala da je gotovo!!!“ jer da je bilo još koje kolo, tko zna kako bi se sve skupa s ovakvim pristupom završilo po ekipu Dragovoljca!

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC
Joško Ivanišević (2), J. Lazarušić (1), D. Vojnović (11), L. Pavić, M. Ðurić, I. Pleić (3), L. Ercegović (1), M. Perić (1), Jere Ivanišević (1), S. Ćurlin (3).
Sedmerci: 4/5
Isključenja: 6 min
Sl. Predstavnik: Joško Čizmić
Trener: Zlatko Grubiša

RK METKOVIĆ II
A. Granić, V. Žderić, K. Oršulić (3), R. Čužić (2), M. Jelinić (5), T. Gnječ (4), M. Nikolić (4), S. Borovac (6), H. Batinović (1), D. Arapović (2), D. Mataga (2), Z. Lovrić (6), J. Ilić (1), I. Crnčević.
Sedmerci: 3/3
Isključenja: 8 min
Trener: Nikola Čupić
Pom. trener: Tomislav Veraja

Suci: Marko Mucić i Roberto Parunov
Nadzornik: Josip Perić

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog