Biograd osigurao drugo mjesto

Detalj sa utakmice...

Biograd nm, 07.05.2006.
2.HRL-jug, 20.kolo
RK BIOGRAD - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 32:25 (18:13)
Znajući da su već ranije osigurale opstanak u ligi obje ekipe željele su pobjedu i što bolji plasman iza nedostižnog Trogira. Biograd bi pobjedom zacementirao svoje drugo mjesto, dok bi dugoraćani u slučaju pobjede došli na samo bod zaostatka za drugoplasiranim. Motiva dakle nije nedostajalo. Stoga se očekivala jedna odlična utakmica i borba do samoga kraja...

Ekipa Dragovoljca se uputila na gostovanje oslabljena za nekolicinu igrača(Glavica, Budimir...) te bez pomoći većine kadeta.
Obje ekipe su u utakmicu ušle oprezno tako da se prvih desetak minuta igralo gol za gol. Ali zatim domaćini podižu svoju igru na višu razinu na što gosti nemaju odgovora, te se stvara prednost od 5-6 golova razlike koju su domaćini čvrsto držali u rukama tokom cijele utakmice.

Pokušavali su dragovoljci stisnuti nekoliko puta te smanjiti prednost ali jednostavno im ništa nije išlo za rukom. Obrana je bila preblaga prema odličnim šuterima iz Biograda koji su udarcima sa 9-10 metara nemilosrdno punili mrežu gostiju. Istina, uspjeli su igrači u obrani "zalipiti" gostima nekolko odličnih 'banana', ali su u većini slućajeva završili u prazno "po krafnu" gledajući loptu u mreži. U napadu nije bilo ideje protiv agresivne 5-1 obrane, a i kada bi se stvorila prilika za šut ispriječio bi se odlični vratar Tomić te kupio lopte "kao kruške". Sve u svemu zaslužena pobjeda domaćina koji su na taj način uzvratili za poraz u prvom dijelu sezone. Najefikasniji igrači kod domaćina bili su Buovac i Duvnjak sa po 9 golova, dok je kod gostiju najefikasniji bio Stipičić sa 11 golova.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog